Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      skorumpowany

skorumpowany

(7 wyników)
    • jak sadzicie czy zabrzanska policja jest skorumpowana jesli tak to w jakim stopniu i na jakim szczeblu i czy wierzycie w sprawiedliwosc ??
    • Jeśli chodzi o ilość ściganych o korupcję i inne przestępstwa wysokich urzędników miejskich to jesteśmy chyba, też najlepsi w kraju. Nie ma na Nas bata. Proponuję kolejną bilbordową promocję Zabrzą z hasłem : "Zabrze - Mekka skorumpowanych nr 1 w Polsce"
    • Chodzi mi o tą skorumpowaną Urzędniczkę Panią Rogowską w Urzędzie Miejskim w Zabrzu. Słyszałem że prokuratura postawiła jej zarzut przyjmowania korzyści majątkowych w zamian za lewe zameldowania w budynkach tuż przed wyburzeniem, pod budowę DTŚ-ki. Chodziło o uzyskanie prawa do otrzymania nowego mieszkania na osiedlu Jodłowa. Sprawa nagle ucichła a Pani Rogowska przedwcześnie emerytowano a za zagrabione pieniądze wybudowała sobie ładny dom w Mikulczycach. Urząd Miejski w Zabrzu ...
    • Pierwszy dyrektor zabytkowej kopalni Guido usłyszał zarzuty łapownictwa Kaucja za Eugeniusza K. - Zarzuty dotyczą okresu lat 2004-2007 i przyjęcia 230 tysięcy złotych korzyści majątkowej w zamian za preferowanie określonych podmiotów gospodarczych w branży górniczej - mówi Leszek Goławski z Prokuratury Apelacyjnej w Katowicach. (...) W związku z przedstawionymi zarzutami Eugeniusz K. został 4 października odwołany przez ministra skarbu z zajmowanej funkcji szefa Centr...
    • Czy Prokuratura zbada kto ze związkowców i prezes jakiej firmy chciał wpłynąc na prezydenta Lewandowskiego na zawarcie bez przetargu umowy na jedną z usług ? Pan prezydent opisał incydent w 2 pukcie swojej wypowiedzi. Panie prezydencie czy zgłosił pan ten incydent do organów ścigania bo taki na panu chyba spoczywa obowiązek ? Łatwo przecież ustalic o jakie osoby chodzi ponieważ wcześniej musiały się zapisać na wizytę w sekretaracie obsługiwanym przez 3 sekretarki( potencjali świa...
    • Dr Wójtowicz to uczciwy człowiek, jedyny bez układów kandydat na Posła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się