sonda

(3 wyniki)
  • Bardzo Was proszę,napiszcie jakiej płci macie dziecko po IUI.Ja mam synka,IUI przed pęknięciem pęcherzyków(pękły jakieś 2 godziny po IUI.Podobno zapłodnienie w dniu owulacji sprzyja poczęciu chłopców właśnie.Stąd moje pytanie.
  • Witajcie Mam taką propozycje może przeniesiemy się na forum dla starających się a nie niepłodność ponieważ my się wkońcu staramy zostać mamusiami. Denerwuje mnie to ,że ostatnio ktoś ciągle pisze głupie posty i śmieje się z nas .Na forum DLA STARAJĄCYCH SIĘ nie można napisać posta bez zalogowania się więc nie ma gości i jest bardziej jasne .Narazie mało osób tam zagląda bo nie wie o nim. Co wy o tym myślicie ? Pozdrawiam wszystkich .
  • Ile kosztuje was leczenie średnio w miesiącu w każdym mieście są różne ceny.Lekarze,badania,leki,zabiegi to wszystko kosztuje może macie jakieś rady i ciekawe opinie.Lepiej lekarz prywatnie czy z przychodni czy NFZ coś refunduje .Ile potrzeba ?Ja już trochę wydałam i narazie bez rezultatów.Proszę napiszcie co wy o tym sądzicie przecież to niesprawiedliwe a nasza służba zdrowia to kompletna pomyłka .Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się