Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      spaliny

spaliny

(5 wyników)
    • witam niedawno kupilem moto Kawasaki KLR 650 klopoty zaczely sie od tego ze uszczelki pompy wody byly sparciale w skutek czego wyciekal olej z silnika (przez otwor w pompie) i ubywal plyn chlodniczy ktory dostawal sie do oleju po wymianie uszczelek pompy wody olej juz nie wycieka ale mimo 2 krotnego polukania ciagle na kolor kawy z mlekiem (2 razy swiezy nie uzywany olej)i mam wrazenie ze plynu chlodniczego troszke ubylo (ale jeszcze nie sprawdzile m dokaldnie) czy stalo sie to najgorsze czyl...
    • witam wiem ze o pytanko juz tu bylo poruszane,ale ......potrzebuje ocztscic ruru zabarwily sie na delikatny zolty a przy okazjii zrobily sie jakies plamy o silniejszym zabarwieniu czym i jak to mozna oczyscic .....z gory dzieki!!!
    • Witam! Proszę o pomoc, nie wiem gdzie jest spust oleju w dt 80 lc. Czy opłaca się rozcinać oryginalny wydech i wywalać puchy czy kupic tuningowy wydech. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam
    • obawiam sie ze motyw z drugiej zwrotki grozi i naszym silnikom: Stoi na stacji lokomotywa, która ma jeździć na biopaliwa. Chciałaby jechać, ale nie może, bo to po pierwsze wypada drożej, po drugie, skutkiem jakichś przekrętów, w kraju brak kilku biokomponentów, a jak się kupi je z zagranicy, to będą stratni polscy rolnicy. Po trzecie spalin skład tak się zmienia, że wzrosną wokół zanieczyszczenia , po czwarte jazda ma wpływ szkodliwy na biedny silnik lokomotywy... T...
    • mam problem. motocykl który posiadam jest moim pierwszym z życiu. i nie wiedząc jaką benzyne należy lac do czterosówu lałem ołowiową i teraz słyszę jakieś metaliczne stuki w silniku. czy to może być spowodowane złą benzyną, czy też poluzował mi się popychacz( Honda xl125)? Pomóżcie mi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się