sportowcy

(12 wyniki)
  • Wygrał znów Teodorowicz bo jego mamusia biegała po znajomych i prosiła się o kupony z gazetki dla synusia. 90% głosów odanych na teodorowicza odała jego mamusia jak co roku heheheh żenada "sportowiec rodziny"
  • prosze tylko o poważne wpisy ,dyscyplina imiona i nazwiska .
  • Wygrał kto wiadomo ten co osiągnał znikome wyniki i w skali polski. Jeżeli chodzi o wyniki proszę pokazać ilości głosów a nie że ten czy ten wygrał.Plebiscyt jest tak śmieszny że nawet zawodników na nim nie zależy na zdjęciu w gazecie czas chełmna widać komu zależało na wygranej są tylko ci wygrali 3 osoby na krzyż żeby nie było na zdjęciu Lipkiego, Motylewskiego,Burmistrza i tej Pani organizator to gdzie ci zawodnicy cała 20stka . Zdjęcie Uczeń i mistrz to lekkie przegięcie. A gdzie z...
  • piszcie jaki sportowiec waszym zdaniem est najprzystojniejszy. Może to byc tez czlowiek związany ze sportem:)
  • moj typy talkowski knap
  • 40 milionowy kraj, 2 osoby zdobywające medale no sukces nie ma co! Poza tym trzeba sobie jasno powiedzieć, że liczą się tylko zwycięzcy i to oni tworzą historię sportu a my się podniecamy trzecimi, piątymi miejscami uważając je za sukces i wyjąc wszędzie z zachwytu. Pytam, kto za kilka lat będzie o nich pamiętał?? Po co wysyłamy na wycieczkę całą tą ekipę pseudosportowców bez odpowiednich umiejętności i mentalności zwycięzców? Powiecie że marudzę ale jak słyszę, że te igrzyska są dla na...
  • Ogłoszone zostały wyniki na 10 najpopularniejszych sportowców powiatu chełmińskiego. Wygrał kajakarz Teodorowicz przed kolarzami torowymi niby z uKS Robaczki, a tak naprawdę ze Stali... Grudziądz. Medaliści mistrzostw Polski młodzieżowcow i juniorów przegrywali w głosowaniu (demokracja ??) z mistrzami ... wojewodztwa kujawsko-pomorskiego. Niech mocodawcy tych "masowych akcji głosowań" na swoich zawodników się zastanowią nad sobą i nad wychowywaniem dzieci i młodzieży. Organizato...
  • Dziś odszedł wielki człowiek, wsopaniały sportowiec - ANDRZEJ GRUBBA. Poruszony smioercią tego wybitnego człowieka postanowiłem założyć wątek, w którym moglibysmy napisać kilka słów, które oddałyby to co czujemy. Dziękuję za wszystko, za całe dni spędzone przy stole do tenisa. Był czas, że po piłce nożnej właśnie 'pingiel" był drugim sportem. To właśnie dzięki Grubbie........ Szkoda, że tak wartościowi ludzie odchodzą tak szybko.
  • Miałem tę olbrzymią radośc oglądać jej zwycięstwo na trybunach stadionu na igrzyskach olimpijskich w Sydney (2000 r). Biłem brawo i wycierałem łzy z oczu. Tragedia, i wielka strata dla polskiego sportu i lekkiejatletyki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się