16.03.21, 07:30
Burmistrz coraz lepiej rozgrywa tych, którzy grzeją się w jego blasku. Ostatnim hitem tego pana jest "to nie ja, to wy". Na czym to polega? Zasada jest prosta. Otóż wystarczy co niektórym wmówić, że działają w słusznej sprawie, by zaczęli mówić głośno to, co im wmówił włodarz. A gdy okaże się to, co mówią, nie do końca odpowiada prawdzie? To usłyszą: to nie ja, to wy. I konkretne przykłady: radni z budżetu na ZAZ przekazali 160 tys. Okazało się, że jednak te pieniądze nie są przeznaczone na podatek dla miasta, jak dosadnie przekonywał burmistrz. I co? Radni usłyszeli - to nie ja przekazałem te pieniądze, to wy radni tak zadecydowaliście... Teraz powstała sprawa skarbnika, który przekonywał, że miejskie inwestycje nie mogły zostać zrealizowane przez serwery starostwa. :) I...? Teraz skarbnik winien, że uknuł teorię spiskową, która nie znalazła potwierdzenia. I Burmistrz pozostaje poza wszelkimi podejrzeniami. To oni, nie ja. A co na to mieszkańcy?
Obserwuj wątek
    • alek12345 Re: Niewinny 16.03.21, 12:11
      Ty kobieto powinnaś się udać do lekarza, i to jak najszybciej.
      • beta.0 Re: Niewinny 16.03.21, 19:40
        alek 12345 wszyscy tam się spotkamy... :), zdrowie jest najważniejsze
    • czystechelmno70 Re: Niewinny 29.03.21, 16:12
      Głosowałem na Burmistrza ale to ostatni raz....Nawet nie umie odpisywać na listy które są do niego kierowane...Miesiąc mija a odpowiedzi nie ma-zapracowany...
      • Gość: werty Re: Niewinny IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.21, 17:47
        miesiąc to mało, ja czekałem 9 miesięcy i rzucił mi ochłap, a obiecał podczas rozmowy sumiennie sprawdzić wszystko. no i trzeba dodać, gdybym się nie upominał, to pewnie do dzisiaj nie ujrzałbym stempla burmistrza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka