-
Wiadomo, że tu i wybór mniejszy i ciężko korzystać z doświadczeń koleżanek ze znacznie mniejszym biustem. Może poza "toto nawet mojego 60G nie podtrzymuje" ;)
Co robić?
Czy ktoś może potwierdzić, że np. któryś z tych staników jest coś warty w większych rozmiarach? Albo może znacie jakąś inną, lepszą opcję?
www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=4164&Product=Elomi_Energise_Underwired_Sports_Bra_Black
www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=3572&Product=Freya_Active_Underwired_Sports_Bra_Bl...
-
Kupiłam jakiś czas temu dwie sztuki, czarne, w dwóch różnych sklepach, rozmiar dobrany przez brafitterkę, najpierw jeden, po jakimś czasie drugi. Po kilku tygodniach raczej mało intensywnego używania (kupiłam nie do sportu, tylko do codziennego zimowego użytku) w obu sztukach fiszbiny zaczęły mnie kłuć w wewnętrzną stronę ramion - zaczęło się polowanie na przyczynę, ale rozmiar wyglądał na dobrany w porządku, pierś się mieści cała, nie odchyla materiału pod pachą, itd., więc stwierdziłam, że ...
-
Doradźcie bez przesady cenowej dobry stanik sportowy na duży biust / G /. I jak to jest z rozmiarem taki sam czy inny.
-
Zaczelam biegac i pomyslalam,ze przydalby mi sie sportowy stanik,ktory podtrzymywalby moj biust podczas uprawiania sportu.Macie moze jakies doswiadczenia z tego typu bielizna???
Czy takie sportowe,np do nabycia w go sporcie czy decathlonie spelniaja swoja funkcje???
Z gory dziekuje za pomoc! :)
-
Jeżeli noszę Tango II 70H, mam też kilka staników z avocado 70J, to jaki powinnam kupić rozmiar Shock Absorbera (w grę wchodzi obecnie kupno przez net)? Dodam, że obecnie karmię piersią i miseczki w posiadanych przeze mnie stanikach bywają na mnie ciut za małe. Może więc Shock Absorber powinien być trochę większy? Są w ogóle w takich dużych rozmiarach? Sprawdzają się przy dużych biustach?