Forum Zwierzęta Forum weterynaryjne
ZMIEŃ
      sterylka

sterylka

(5 wyników)
    • Witam, Mam pytanie, odnosnie picia ogromnej ilosci wody po sterylizacji suki z ropomacicznym. wyniki przed operacja morfologia zla.Nerki -watroba -dobre wterynarz zdeycdowal ciąc od razu.Na dzien dzisijszy 2 tygodnie po opracji ,suka je, wariuje, martwi mnie ta woda,chociaz weterynarz tweirdzi ze wyniki byly dobre nerek...goraczki brak .o operacji miala tydzien podawany antybiotyk. Pozdrawiam
    • Witam mam kotkę, która była sterylizowana 4 miesiące temu. Nagle wczoraj zaczęła zachowywać się tak, jakby znów miała ruję. Objawy były typowe - miaukanie, mruczenie, podnoszenie kuperka do góry, tarzanie się po podłodze. Zadzwoniłam do lecznicy, w której był przeprowadzany zabieg i dowiedziałam się ,że czasem tak bywa, bo może zostać gdzieś jakaś resztka, która produkuje jeszcze hormony. Nie wiem, co myśleć... Czy to prawda???
    • Czy ktoś z Was zna sprawdzonego chirurga w Warszawie lub na trasie Warszawa-Żyrardów, który robi kotkom sterylki metodą małego cięcia (fachowo to się podobno nazywa "cięcie w słabiźnie"), tak jak to pokazują w vetserwisie? www.vetserwis.pl/sterylizacja_kot.html Chirurg, który robił tak sterylki 4 moim kotkom w lecznicy na Siemieńskiego niestety wyjechał za granicę.
    • Na poczatek dzien dobry i jak dobrze, ze mamy specjalistyczne forum, na ktorym odpowiadaja FACHOWCY:) Bardzo sie ciesze i na pewno zasypie pytaniami:) Pierwsza sprawa to cieczka. Moja sunia ma pierwsza cieczke, a poniewaz to moj 1 pies, chcialabym troche wiecej wiedziec o tym zjawisku. Jak dlugo taka cieczka trwa? Czy sunia moze byc zaplodniona przez caly okres jej trwania, jesli nie, to kiedy? Zauwazylam pewne objawy (nerwowe, gwaltowne lizanie, postekiwanie), ktore moze sugerowac...
    • JUtro mamy sterylke o g.11tej, od kiedy dzisiaj mamy odstawic wode i jedzonko? kotka ma 5lat.dzieki!BArdzo sie boje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się