sztutowo

(4 wyniki)
  • Wybieramy się z mężem nad morze do Sztutowa właśnie,i chciałam zasięgnąc rady jak tam jest. Do sierpnia tego roku nie wiedziałam nawet że taka miejscowoś istnieje:) Przekonało mnie do niej to że jest malutka i przytulna. Wiem że do Trójmiasta jest stamtąd około 50 km,ale co ciekawego znajduje się w samej miejscowości lub bliżej?
  • wybieramy sie tam na wypoczynek letni powiedzcie mi jak jest tam z czystością plaży,wody czy jest tam coś do zwiedzania (poza oceanarium w Gdyni)i jakieś inne atrakcje.Gdzie można zjeść coś dobrego poza rybką.Dodam ze jedziemy z 2 dzieci czterolatkiem i roczniakiem.i czy ktoś był w tym ośrodku,jakie wrażenia: www.mierzeja-relax.home.pl/mierzeja/zdjecia3_pl.php
  • Doświadczone mamy czy to dobre miejscowości na spokojny wypoczynek z trzyletnimi dziećmi? A jakie są tam plaże? Czy w razie przydkiej pogody można znaleźć jakieś zajęcie dla dzieci?
  • dzwonilam tam wczoraj, bardzo mila pani poinformowala mnie ze w teminie tzn od 8 sierpnia z nas dwoje plus nasz 4 letni synek zaplacimy 96 zl dziennie - w tym nocleg plus wyzywienie! Bardzo tanio jak na srodek sezonu i morze. I tu jest problem lub moze i nie, poradzcie czy 2 km do morza przez las - a nie droga samochodowa (bezpieczniej laskiem), to dobry pomysl na wakacje z 4 latkiem? Sam pensjonacik jest pod lasem, parking bezplatny, wyzywienie i nocleg dla nas trojga 96 zł, czek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się