Dodaj do ulubionych

Sztutowo !!!!!!

22.03.07, 09:12
wybieramy sie tam na wypoczynek letni powiedzcie mi jak jest tam z czystością
plaży,wody czy jest tam coś do zwiedzania (poza oceanarium w Gdyni)i jakieś
inne atrakcje.Gdzie można zjeść coś dobrego poza rybką.Dodam ze jedziemy z 2
dzieci czterolatkiem i roczniakiem.i czy ktoś był w tym ośrodku,jakie wrażenia:
www.mierzeja-relax.home.pl/mierzeja/zdjecia3_pl.php
Obserwuj wątek
    • kurczako Re: Sztutowo !!!!!! 22.03.07, 19:58
      i co nikt nie był z was w tej miejscowiści???
      • kurczako Re: Sztutowo !!!!!! 26.03.07, 21:14
        up
        • haniala1 Re: Sztutowo !!!!!! 28.03.07, 16:47
          w zeszlym roku bylam w jantarze kilka km od sztutowa co do atrakcji dla dzieci
          to ciuchcia wielka frajda dla dzieci blisko trojmiasto i muzeum oboz
          koncentracyjny w sztutowie ale to chyba dla starszych dzieci ale my bylismy
          corka miala 5 lat oprocz tego jezdzilismy do katow rybackich zeby przeplynac
          statkiem po zalewie tez atrakcja dla dzieci samo sztutowo chyba nie jest za
          ciekawe wioska bez wiekszych atrakcji i chyba daleko do plazy woda w zatoce
          ciepla ale czasami byly starszne glony i zniechecaly do kapieli przynajmniej
          mnie i moje dzieci 5 i 13 lat ogolnie jak jest ladna pogoda a my taka mielismy
          to plazowanie i kapiele jak nie ma glonow chyba ze wam nie przeszkadzaja i
          wtedy jest super ale przy braku pogody nudy totalne wtedy trzeba jezdzic na
          wycieczki
    • kasia2705 Re: Sztutowo !!!!!! 28.03.07, 14:38
      Jako dziecko (kilkanascie lat temu) jezdzilam czesto do sztutowa - mialam tam
      babcie. Zawsze bylo fajnie, ale teraz jest ponoc SUPER - swietna plaza (zawsze
      byla sliczna a teraz jeszcze doszlo zaplecze gastronomiczno-rozrywkowe), fajne
      lasy, rezerwat kormoranow, ogolnie fajne miejsce na rodzinny urlop. No i te
      lody od lat niezmienne w cukierni w "centrum" - koniecznie truskawkowe... ach
      rozmarzylam sie
      udanych wakacji w Sztutowie smile

kasia

ps. jest jeszcze muzeum stutthof ale to moze niekoniecznie na letni
      wypoczynek...
      • kurczako Re: Sztutowo !!!!!! 31.03.07, 11:11
        dziekuje bardzo za odpowiedzi mam nadzieje ze pogoda nam dopisze i ze nie
        bedziemy sie nudzic...
    • sefora74 Re: Sztutowo !!!!!! 02.04.07, 16:36
      Byłam tam w zeszłym roku w trakcie weekendu majowego,mi się nie podobało
      mieszkaliśmy w hotelu Maria a stołowaliśmy na głownym deptaku przed samą plażą
      jedzenie obrzydliwe maluchy 2,5 l dostały od razu biegunki nie sposób tam kupić
      normalnej domowej zupy wszędzie tylko gotowce na śmierdzącym oleju. Jedynie w
      Jantarze dało się zjeść coś normalnego w knajpce "Pod Młynem" gorąco polecam
      smaczne i świerze jedzonko. Okolica bez rzadnych atrakcji-nuda dobrze że
      dopisała pogoda bo inaczej nie byłoby co robić (bardziej podoba mi się Jantar).
    • sefora74 Re: Sztutowo !!!!!! 02.04.07, 16:40
      przepraszam za błąd oczywiście świeże smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka