szybkie

(13 wyniki)
  • Hej dzisiaj wykryłam malutkiego guzka w piersi wielkości małego gradu.Czy to musi być nowotwór?Powiem też że jestem przed okresem...Prosze napiszcie szybko
  • Witam, Obserwuje u mojej prawie 8 letniej córki objawy dojrzewania dużo intensywniejsze niż u jej rówieśniczek. Włosy łonowe już nie zalążki ale takie konkret, pod pachami też zaczynaja byc widoczne, biust w mojej ocenie też rozwija się dośc szybko. Pediatra nie widzi problemu, ja sie niepokoję na tyle ze od jakiegos czasu odstawilam żarcie hormonalne typu kurczaki. Zastanawia mnie - i to jest moje pytanie - czy do endokrynologa dzieciecego ( jest taki?) umawiac sie z dzieckiem czy w...
  • skrót: mam jakąś infekcję, gin wziął posiew, do czasu wynikow dał mi: tynidazol jednocześnie z doksycykliną, a potem orungal. 2 antybiotyki plus coś przeciwgrzybicznego, to wydaje mi się masakra dla wątroby i w ogóle flory bakteryjnej. Poradzcie - brac, czy poczekac na posiew?
  • Witam, emamy:) orientujecie sie, jakbym chciała szybko wykry, czy z moja tarczyca jest cos nie tak, jakie badania podstawowe powinnam zrobic? dzieki z góry za pomoc!!
  • Pytam z ciekawosci.Czy mozna to wykryc przy podstawowym badaniu ginekologicznym wziernikiem?Z góry dziekuje za odp Pozdrawiam
  • Witam W ubiegły czwartek miałam zabieg laparotomii (usunięcie torbieli + zrostów)jestem już w domu i powoli wdrażam się w domowe obowiązki. Stąd moje pytanie: jak szybko doszłyście do siebie? Kiedy można zacząć powoli wdrażać się w obowiązki domowe: odkurzanie, pranie itp, Czy można posiedzieć na słońcu? I czy Wam też blizna robi się sztywniejsza, grubsza? Bardzo proszę o odpowiedz.
  • Nigdy nie zdarzało mi się zapominać tabletek, ale ostatnio b. dużo pracuje i jednak. Pierwszy raz zapomniałam w drugim tygodniu (18 godzin spóźnienia), połknęłam jak tylko mi się przypomniało i nastepną o normalnej godzinie. Wg ulotki (logest) skuteczność została zachowana. Nastepnej zapomniałam w trzecim tygodniu, ale w tym wypadku spóźnienie nie przekroczyło 10 godzin. Czyli znowu zgodnie z ulotką wszytsko bezpiecznie. Ale czy temu można wierzyć? Mogę się dzisiaj kochać bez doda...
  • Przepraszm, ze tak wywołuje na gwałt do odpowiedzi, ale powinnam wziąć tabletkę anty za pół godziny i musze wiedziec do tego czasu co zrobić. Co się stanie jesli przestanę przyjmować tabletki wziąwszy pierwszą z opakowania? Dzis powinnam wziac drugą. To są nowe tabletki Marvelon, po starych Mercilonie miałam przez dwa tygodnie plamienie. Po miesiaczce się to skończyło i musiałam podjąć decyzje czy biore mocniejszy lek anty czy odstawiam. Postanowiłam wziąc. I po pierwszej table...
  • Witam! Mialam wczoraj 8 lub 9 dzien cyklu.Pekla nam prezerwatywa.Czy jest mozliwosc ciazy?Czy mam sie nie matrwic?
  • witam, poszukuje dobrego ginekologa.Dotychczas byłam pacjentką dr Malkiewicza, złego slowa na jego temat nie powiemm, ale on niestety niepracuje w szpitalu, a ja jestem w ciąży i jak wszystkie chyba kobiety, chciałabym mieć lekarza zz praktyką szpitalną, wiadomo dlaczego.A druga sprawa, Malkiewicz jest niechętny na zbyt szybkie L4 w ciąży i to mnie najbardziej boli w nim.Co radzicie?
  • Słuchajcie,wczoraj wzięłam czwartą tabletkę Regulonu,ale miałam coś w rodzaju rozwolnienia ok.2godz. po przyjęciu. Dla mnie nie ma problemu. Ale mój mężczyzna nalega abym wzieła dodatkowo Postinor.Dzisiaj wzięłam następną tabletkę i wszystko jest ok. Jak myślicie,mogę być w ciąży? tego dnia kiedy wzięłam 4 tabletkę pękła nam prezerwatywa, bo je takze dodatkowo stosujemy i dzięki temu dostało mi się nasienie do środka. Czekam na pilną odpowiedź. K.
  • Bardzo przepraszam wszystkie forumowiczki, ale chwilowo nie dam rady odpowiadać na Wasze pytania. Czasem doktor też choruje, bez możliwości dostepu do internetu. Odezwę sie do Was jak tylko bedę w stanie. Trzymajcie za mnie kciuki. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję do rychłego usłyszenia. Koala
  • hej, mam problem od kilku dni: codziennie po wstaniu z łóżka mam zawroty głowy. nie ma mdłości, może lekkie zaburzenia słuchu i mroczki. Z czym to może być związane? ze złym ułożeniem głowy na poduszce? niskim cisnieniem? jestem niskociśnieniowcem (100/70. czasem 120/70), nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się