szybkie

(6 wyników)
  • Mam szybkie pytanie. Czy ktoś z Was korzystał KIEDYKOLWIEK z JAKICHKOLWIEK darmowych konsultacji w klinice?
  • i tylko 19 mln. czy iui jest sensowne? czy znacie dobrego androloga w wwie?
  • czy to oznacza całkowitą niepłodność??????????????? oto cały wynik:Abstynencja – 7 dni Analizę rozpoczęto po – 30 min. Wygląd – lekko żółty, patologiczny Upłynnienie – normalne Konsystencja – patologiczna, z delikatnością pasm i grudek Objętość – 5 ph 7,5 Liczba plemników (*106/ml) - 20 Bakterie(+) Ruchliwość(%): a) ruch progresywny szybki – (-) b) ruch progresywny wolny – (-) c) ruch w miejscu – 60% d) brak ruc...
  • Pomóżcie mi zinterpretowć wynik, czy jest dobry, czy można zajść naturalnie w ciąże. Wszystkie parametry mieszcza sie w normach (np. liczba plemników/ml = 46 200 000), natomiast ogólny odsetek prawidłowych plemników wynosi 16% przy normie >30%. Co z tym zrobić?
  • witam was dziewczeta. mam pytanko. w spermatogramie mojego M napisano iż 36% zolnierzykow ma ruch hyperkinetyczny. czy to znaczy ze te sie nadaja do zaplodnienia?? jaki to wogole ruch - zbyt szybki?? znaczy sie ze co - plywaja jak szalone i nie wiedza gdzie trafic i im sie w glowach przewraca?? nie rozumiem. moze mi ktos wytlumaczy please pozdrowienia
  • Dziewczyny, poradźcie co robić. Właśnie odebraliśmy wyniki i mąż się trochę podłamał.Jak to leczyć. Ilość plemników jest dobra tylko niestety są mało ruchliwe. Czy jest szansa na naturale zaciążenie, czy zostaje tylko inseminacja ??? Poradźcie , co robić !!! Zmartwiona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się