Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      szybkie

szybkie

(3 wyniki)
    • Jestem ciekawa czy są naprawde fajne..Ogladalam dzis w empiku dwie, jedna z przepisamy latwe i szybkie czy cos takiego i druga i jestem ciekawa, czy sie naprawde sprawdzaja. Jesli ktos je ma czy moglby cos napisac:) Z góry dzięki :)
    • możecie polecić jakieś szybkie, proste, albo najlepiej gotowe dania obiadowe - np. gotowe mrożonki itp, coś co łatwo zabrać w pojemniku do biura (w którym siedzę 9 godz dziennie), ew. sałatkę, którą mogę przygotować wieczorem w domu i wytrzyma do nastepnego dnia jakie przegryzki polecacie ? co zrobić by przestać cały czas myślę o jabłkach, na których do tej pory opierała się moja dieta (śniadanie 2 jabłka, kolacja 2 jbłka + kilka w ciągu dnia) to mój 2 dzień SB - przejdzie z czas...
    • Hej plażowiczki, obserwuję wasze zmagania z dietą mniej więcej od roku, podziwiam najwytrwalsze. Postawy teoretyczne diety mam świetne, gorzej z wolą walki ze zbędnymi kg. Zaczynam i po trzech dniach dopada mnie chlebek z masłem. Chciałabaym zpróbiwac raz jeszcze i przywitać wiosnę w rozmiarze 36 (obecnie 38/40). Proszę plażowiczki które wygrały z własną słabościa o wsparcie, proszę napiszcie wytrawłam 14 dni w 1-szej fazie, ubyło mnie 4-5 kilo, myślę że to mnie zmobilizuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się