tampony

(6 wyników)
  • Dziewczyny,mam takie pytanie..czy któraś z Was spotkała się może z opinią że stosowanie tamponów może przyczyniać się do problemów z zajściem w ciążę a konkretniej do niedrożności jajowodu/ów?Chodzi mi oczywiście o opinię lekarza.Mam na myśli stosowanie tamponów cały czas przez kilka lat zamiast podpasek a nie tak jednorazowo np.na basen?
  • Dziewczyny! czy w okresie starań uzywacie tamponów, czy tylko podpaski? Wiem ze podpaski sa znacznie lepsze od tamponów, uzywam je w domu zwłaszcza w nocy - ale jezeli jestem w pracy czy gdzies poza domem nie uzywam podpasek bo znacznie łatwiej wtedy o plamy na ubraniach Mam dosc obfite okresy i tampony sa dla mnie najlepszym rozwiazaniem, ale jednoczesnie zdarzaja mi sie raz na jakis czas infekcje grzybiczne (srednio raz w roku) - czy to moze być przez tampony? czy na czas stara...
  • dawno nie było nic do smiechu, więc proszę bardzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=21435507
  • W tym cyklu mam przyjść na usg w 2 dc. Strasznie się krępuję...moze jakieś rady?
  • Cześć Cetko, trochę mnie nie było - urlop i w związku z tym nie jestem w temacie. Czy coś się u ciebie ruszyło w temacie HSG?Może juz o tym pisałaś ale nie zdążyłam przeczytać wszystkich wątków. Ja ostatnio leczyłam bakterie w sposób naturalny czyli tampon nasączony w ugotowanej cebuli, miałam troche spokoju mimo noszenia stringów i częstego przytalanka ale teraz - jestm właśnie przed @ znowu czuję swędzenie więc lecę dzisiaj po tampony i cebule i zaczyno znowu kurację. Pozdraw...
  • oczywiscie, jak juz sie wybieram na tydzien zasluzonych wakacji nad morze, to bede miec @. czy mialyscie tak? i co wtedy - zakazany tampon i do morza/basenu, czy calkowita wstrzemiezliwosc od ukochanej wody?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się