cetka 31.07.05, 17:54 oczywiscie, jak juz sie wybieram na tydzien zasluzonych wakacji nad morze, to bede miec @. czy mialyscie tak? i co wtedy - zakazany tampon i do morza/basenu, czy calkowita wstrzemiezliwosc od ukochanej wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: @ i ... wakacje 31.07.05, 18:09 no jest nas juz dwie ja lecialam w 2d @ i jakos znioslam a do morza i na basenik tamponik nic nie czulam pelen luzik a tez bylo mi smutno ze na wyjazd mam @ ale zato byla krotsza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anuula Re: @ i ... wakacje 31.07.05, 18:10 ja tez byłam nad morzem ostatnio i używałam tamponików. Było ok Odpowiedz Link Zgłoś
cetka Re: @ i ... wakacje 31.07.05, 18:17 w poprzednich latach tez sie zdarzalo - ja szlam na basen , to na nic nie zwazalam, tampon i ok. ale teraz, jak juz tak dlugo mnie nekaja bakteryjne sprawy, to sie slucham prof. peterka i nie uzywam tamponow. ale odkad mnie zapewnil, ze nie jestem w stanie nikogo tym zarazic na basenie (on uwaza, ze basen jest bezpieczny, bo kazdy ma swoje grzyby, swoje bakterie itd.), to chrzanie to i dam se na luz, czyli tamponik i do wody zaluje bardziej, niz @ tego, ze nie jade w okresie plodnym, zeby "wyluzowac i zapomniec"... Odpowiedz Link Zgłoś