tatry

(6 wyników)
  • witam! na weekend majowy wybrałam się do szczawnicy, ale na jeden dzień wybraliśmy sie do bukowiny tatrzańskiej, a stamtąd na Głodówkę, by posiedzieć na polanie i podziwiać panoramę tatr. W schronisku natknęłam się na ofertę schroniska, czyli wczasy jak w tytule + z nauką angielskiego(to trochę naciągany w/g mnie chwyt). To co interesujące w tej ofercie, to to, że dla dzieci zapewniają opiekunkę, która zajmie się dziećmi, gdy mama na fitness pójdzie,. Ja w tym roku nie skorzyst...
  • TATRY!!!!(105)

Hej! Razem z mężem bardzo kochamy Tatry i jeździmy tam co rok(przeszliśmy już większość szlaków).Byliśmy jak byłam w 2m-cu ciąży i rok temu z 5,5miesięcznym synkiem Marcelkiem.W tym roku oczywiście również się wybieramy (sierpień). Czy są jacyś rodzice-miłośnicy Tatr.Chętnie porozmawiam o Waszych wyprawach ,przygodach i szlakach jakie zdobyliście z maluchami! Marcel m.in. w brzuszku był na przełęczy Krzyzne a w zeszłym roku pod Giewontem (później spadł śnieg i przebieranie na kar...
  • Kochane dziewczyny!!! Potrzebuję informacji o fajnych noclegach w Zakopanym...wybieram się z dwójką dzieci (12 lat i 3 l- we wrześniu urodziny). Jeździłam tam często...ale ostatni raz byłam tam prawie 6 lat temu...pewnie wszystko się zmieniło..
  • witajcie! mam 15 miesięcznego synka . Jestem też zapaleńcem jeśli chodzi o wędrówki po Tatrach. Od ok. 10 lat co roku wyjeżdzaliśmy z chłopakiem i potem mężem w tatry na kilka dni intensywnie odpoczywając. W zeszłym roku urodziłam dziecko no i nie byliśmy, ale bardzo mnie tam ciągnie. Czy któras mama była z takim brzdącem w górach? nie chodzi mi o wędrówki z nim w wysokie tatry, ale np. w doliny czy nad Morskie Oko. Co zabrać na drogę? w czym go zabrać? czy wózek (nad Morskie Oko ...
  • Wybieramy się w lipcu w Alpy. Czy można zabierać 11-miesięczne dziecko na wycieczki w wysokie góry - pow/ 2.000 m. Może są jakieś przeciwskazania lekarkie (wysokość, róznica ciśnienia, rozrzedzone powietrze?) Może ktoś był w górach z dzieckiem. Na co uważać? Podrawiam Sylwia
  • Witam wszystkich! Wybieramy się we wrześniu w góry z naszym 1,5 rocznym synkiem. Chcieliśmy pojechać na Słowację. Czy ktoś może polecić jakieś miejsce, gdzie szlaki nie są zbyt trudne (+/- takie jak w Pieninach, wycieczka na 4-5 godzin)? Zastanawiamy się nad Słowackim Rajem, ale nie wiem, czy nie jest tam zbyt trudno. Z nosidłem na plecach musi być przede wszystkim bezpiecznie. To nasz 2gi wyjazd. W maju byliśmy w Pieninach (w Szczawnicy). Z małym w nosidle (Deuter) na pleca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się