Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      temat maturalny

temat maturalny

(9 wyników)
    • TEMAT MATURALNY JAKI WYBRAŁAM BRZMI:LITERACKIE WIZERUNKI MAŁŻEŃSTW.PRZEDSTAW JE I PORÓWNAJ,ODWOŁUJĄC SIĘ DO WYBRANYCH UTWORÓW Z RÓŻNYCH EPOK. CHCIAŁABYM ABYSCIE DORADZILI MI TYLKO DOBRZE JAKIE UTWORY MOGE WYKORZYSTAC Z KAZDEJ EPOKI BO SAMA NIE MAM POJECIA JAKIE :( Z GÓRY DZIEKUJE
    • Błagam. potrzebuje jakichkolwiek tematów, w których było podane, coś o Lalce... Każdy teamt mi jest potrzebny... POMOCY kamil4322@poczta.onet.pl
    • KAMIENICA JAKO PRZESTRZEN ZYCIA CZłOWIEK jessli ktos ma taki temat to niech pomoze mi w doborze lektor
    • czy ktos moze mi wymyslic teze do tego tematu: "Omów koncepcje tragizmu i ich wyraz dramaturgiczny w teatrze antycznym, szekspirowskim i romantycznym."?? plizzzzz:) potrzebna mi jest do konspektu...
    • Sami je wybieraliście, skoro macie takie problemy z napisaniem?
    • mam prosbe do redakcji gazety,aby o ile to jest mozliwe zamiescila tekst utworu pt.,,Zamiast felietonu'', z gory dziekuje
    • Czy jest ktoś kto pisał z ogólnego profilu temat 3-ci?...bo czuję się osamotniona..
    • moze mi ktos pomoc w sprawie mojego tematu maturalnego z polaka?? tresc:panorama spoleczenstwa w lalce i panu tadeuszu! raczej nie zaliczam sie do grona humanistow
    • Witam czy ktoś jest w stanie podać konkretnego linka, konkretne źrodło tematów maturalnych (oke kraków) razem z aktualizacją w postaci brzmienia tematów pochodzących z Olimpiady Literatury i Języka Polskiego? strona cke mnie dobija, jak się kiedyś dowiem, kto ją projektował, to każę mu coś na niej znaleźć :/
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się