Dodaj do ulubionych

TEMAT maturalny

01.11.07, 20:41
KAMIENICA JAKO PRZESTRZEN ZYCIA CZłOWIEK jessli ktos ma taki temat to niech
pomoze mi w doborze lektor
Obserwuj wątek
    • Gość: justynides Re: TEMAT maturalny IP: *.grybow.net.pl 02.11.07, 15:15
      Seria "Jeżycjada" Małgorzaty Musierowicz:)
    • Gość: ...... Re: TEMAT maturalny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.11.07, 21:46
      Lalka, Granica, Moralność Pani Dulskiej
      • Gość: ja Re: TEMAT maturalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 16:10
        Lalka i granica to konieczność!
    • Gość: Aga Re: TEMAT maturalny IP: *.cnb.com.pl 22.11.07, 10:49
      Jeszcze "Katarynka" i "Marta", z takich mniej oczywistych. Fajny
      pomusł z "Jezycjadą", faktycznie warto jako taki smaczek. :)
      PS. LektUra, nie lektóra.
    • pharell Re: TEMAT maturalny 10.12.07, 11:39
      Koniecznie "Katarynka" Bolesława Prusa!

--
      *To jest pewne*
    • Gość: marzanka Re: TEMAT maturalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 15:37
      Witaj maturzysto! Zapewne szukasz dobrej prezentacji maturalnej. Jeśli tak to dobrze trafiłeś!
      Za moją pracę „Motyw Sądu Ostatecznego w literaturze i sztuce. Omów na wybranych przykładach otrzymałem na maturze ustnej 20/20 pkt. Praca była chwalona z pomysłowe i oryginalne ujęcie tematu. Wyobraź sobie jak komisja podczas twojej matury słucha Cię z zainteresowaniem które rośnie z każdą sekundą. Ich twarze są wyraźnie zadowolone...
      Ty natomiast pewnym i spokojnym głosem przedstawiasz im swoją prezentację. Tak
      Właśnie wyglądała moja matura. Ty też możesz zdać ją wspaniale, co na pewno sprawi Ci wiele radości. Ale wszystko zależy od Ciebie! Po więcej informacji zapraszam na e-mail .
      (w skład prezentacji wchodzi pełna bibliografia,praca-czyli to co masz mówić, kontekst). Zrób ten krok już teraz.
      Napisz do mnie na marzankaaa@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka