tomi

(5 wyników)
  • Witajcie, gorąco polecam sklep WWW.TOMI.COM.PL Otóż robiłam tam już zakupy, byłam bardzo zadowolona, a na dodatek wczoraj byłam w sklepie na Ostrobramskiej w Warszawie i kilka rzeczy, które kupiłam wcześniej przez internet (identycznych) było 2 razy droższych! :-) :-)
  • Która z Was robiła zakupy dla dziecka w tomi(w internecie lub sklepie), chodzi mi o ubranka dla bobaska. Chcę zamówić przez internet ale niestety nie ma tam zdjęć tylko krótkie opisy. Jakie są gatunkowo te rzeczy i czy polecacie? Dzięki z góry Ania i Kruszynka 32tydz
  • Witam wszystkich. Jestem wlasnie na etapie rozpoczecia kupowania wyprawki. Mam pytanie do mamus i tatusiuw z Warszawy. Czy ktos z was orientuje sie czy ceny podane w internetowym sklepie www.tomi.pl sa dokladnie takie same jak w hurtowni na Pradze? Znaczy, czy jesli pojade na Prage to wszystko kupie po tych cenach z Internetu? Zanim do was napisalam, wyslalam maila do sklepu... niestety na odpowiedz sie nie doczekalam :-((( Moze olewanie potencjalnych klientow powinno zdyskwalfi...
  • Witam Mam pytanko, gdzie w Warszawie można TANIO kupić pościel i rożek Drewexu? Zna możę kotś jakąś hurtownie, bądź tani sklep. Za wszystkie odpowiedzi dziękuje Pozdrawiam Asia
  • Cześć Dziewczyny!Czy znacie może jakiś dobry i tani sklep w siec, gdzie bez ryzyka mozna kupić wózek??? Dodam, że chodzi o DELTIMA. Będę wdzięczna za namiary! Pozdrawiam!Jordanka i Maluszek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się