Gość: guest IP: *.* 18.09.01, 07:48 Witajcie,gorąco polecam sklep WWW.TOMI.COM.PLOtóż robiłam tam już zakupy, byłam bardzo zadowolona, a na dodatek wczoraj byłam w sklepie na Ostrobramskiej w Warszawie i kilka rzeczy, które kupiłam wcześniej przez internet (identycznych) było 2 razy droższych! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Polecam sklep www.tomi.com.pl IP: *.* 18.09.01, 08:37 Madzia, całkowicie się z Tobą zgadzam - tez robiłam tam zakupy, też było taniej, a w dodatku zostałam bardzo mile obsłuzona i potraktowana. Również polecam ten sklep, pozdrawiam - Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Polecam sklep www.tomi.com.pl IP: *.* 28.09.01, 18:29 A czy znacie sklepik www.baby.com.pl albo www.Światdziecka.com.pl ? Podobno tanie ?!Pozdrawiam anuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Polecam sklep www.tomi.com.pl IP: *.* 01.10.01, 12:32 Ja tam kupowałam akcesoria Aventu. Co do cen musiałbyś popatrzyć w sklepach - ja w Warszawie nie widziałam sklepu, gdzie byłoby taniej - ale może słabo szukałam Co do obsługi byłam bardzo zadowolona. Też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Polecam sklep www.tomi.com.pl IP: *.* 02.10.01, 21:21 Również polecam ten sklep. Robiłam tam zakupy i jestem bardzo zadowolona.PozdrawiamAsia Odpowiedz Link Zgłoś