Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      tran

tran

(3 wyniki)
    • tran(8)

Chciałam zacząć pić na czczo tran, ale po pierwszym dniu wymiękłam. Po wypiciu łyżeczki mało co nie zwymiotowałam - dosłownie. Czy tran w tabletkach ma takie samo działanie? A może jest lepszy :)? Moja 4letnia córka pije codziennie pół łyżeczki tranu z kilkoma kroplami soku i ona nawet tego nie popija ! Nie wiem jak ona moze to przełknąć:)!
    • czy braliście którys z tcyh leków?Idzie jesień i chcaialbym wzmonic moją córcie.dawalam juz olejek z lososia tym razem chcaialm spróbowac rekina:)ale nie wiedzialam ze jest az taki wybór.I nie wiem ktory kupic.Polecacie któryś?
    • Teoretycznie jestem juz po kandydozowej diecie.......wyniki są w normie, ale tak, dla sprawdzenia odtsawiłam na jakiś czas gluten i słodycze.....pod wpływem tej kilkudniowej diecty, łupież, z którym walczyłam już kilka lat zaczał znkikać........jednak....... odkąd wyeliminowałam gluten i słodycze mam straszne zawroty głowy, jestem zmęczona, aby jakoś funkcjonować, muszę podgryzać coś co dwie, trzy godziny...... itp...............jak sobie z tym poradzić ? Przecież trudno jesc co ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się