babsee 28.09.06, 14:45 czy braliście którys z tcyh leków?Idzie jesień i chcaialbym wzmonic moją córcie.dawalam juz olejek z lososia tym razem chcaialm spróbowac rekinaale nie wiedzialam ze jest az taki wybór.I nie wiem ktory kupic.Polecacie któryś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulinka78 Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 28.09.06, 14:56 Z tego co słyszałam to najlepszy z w/w jest Ecomer,ale dlaczego to ci już nie odpowiem... Odpowiedz Link
molla7 Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 28.09.06, 21:20 ja kupuje tran wpłynie Lysi, koniecznie smak cytrynowy (inne są nie do przełknięcia). Odpowiedz Link
ula.smith Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 28.09.06, 21:56 Najbardziej opłaca się tran Lysi - najlepiej bezsmakowy. Ja taki przyjmuję i jestem zadowolona. Odpowiedz Link
kiw75 Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 30.09.06, 20:37 Dr Janus pisał w jednym z wątków, że najlepszy jest tran w płynie- "jedna łyżeczka zawiera sześć kapsułek"... Odpowiedz Link
babsee Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 30.09.06, 21:15 Dzieki wielkie.W takim razie kupuje w poniedzialek tran Odpowiedz Link
marekwojtkowiak Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 23.09.13, 11:18 ostatnie dwa lata brałem iskial od października do kwietnia nie miałem nawet kataru a jestem facetem mającym problemy laryngologiczne przez ostatnie 50 lat spróbujcie sami gorąco polecam Odpowiedz Link
adam.adam27 Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 10.03.14, 15:45 Witam! Potwierdzam pozytywne oddziaływanie biomarine na organizm. Zazuwam go profilaktycznie /2 kaps.na dzień/ 2-3 razy w roku. Praktycznie nie choruję . Nie wiem co to grypa, przeziebienie. Moze być stosowany przez wszystkich, w kazdym wieku. Sprawdza sie przy chemio i radioterapii. Preparat łatwy w przyjmowaniu /1/2 godz. przed posiłkiem/. Wczesniej próbowałem inne preparaty /ecomer, tran, iskial/ , ale nie było aż tak pozytywnych rezultatów. Oczywiście, jesli ma sie mało pieniedzy to warto stosowac chociaz tran. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jan440 Re: Ecomer,Iskial, BioMarine... 31.12.13, 18:18 Ja uważam, że warto wziąc, tak przez miesiąc czasu. Odpowiedz Link