Forum Regionalne Małopolskie Chrzanów
ZMIEŃ
      trzebinia

trzebinia

(21 wyników)
    • CZy ktoś z was organizował wesele w Resteuracji Swojskie Jadło w Trzebini? Jakie macie doświadczenia??
    • witam może ktoś opisze warunki pracy w Lidlu w Trzebini i jak z zarobkami otwiera się Lidl w Chrzanowie więc warto wiedzieć co słychać u nich
    • Czekalem sobie wczoraj wieczorowa pora na dworcu PKP w Trzebini. Dworzec to za duzo powiedziane. Brud, syf i odor fajek (i nie tylko). Ale niezwykla wizytowka miasta. W rezultacie spedzilem godzine (pociag sie oczywiscie spoznil) na mrozie. Z czym do Europy, prosze Panstwa, z czym?!
    • Hej !!! Od paru lat mieszkam w Niemczech. Chetnie nawiazalabym kontakt z ludzmi z Trzebini. Jestem z rocznika `75 . Niestety bardzo rzadko w Polsce . Hej eldujcie sie!!!!
    • Witajcie. Za tydzien zaczynam nowa prace, a zauwazylem ze mam niewielki problem ze wzrokiem. A zatem mam kilka dni aby aby udac sie do okulisty (nie chcialbym brac wolnego czy zwalniac sie z pracy w pierwszych dniach w nowym miejscu). Moj okulista "panstwowy" jest w Trzebini przy ul. Harcerskiej, ale z tego co jest mi wiadome kolejki sa duze a ponadto refundacja przy kupnie okularow "na recepte" wynosi tylko kilka zlotych. Moze znacie/polecicie mi jakiegos okuliste w Chrzanow...
    • witam wszystkich .właśnie dowiedzieliśmy sie , ze mamy przydział na mieszkanie w trzebini z tbs. może jest ktoś jeszcze kto będzie tam mieszkał. odezwijcie sie. może wiecie cos wiecej na ten temat. pozdrawiam
    • Uwaga! 19-go grudnia rusza nowe połączenie!!! w dni robocze i soboty oraz.. niedzielę!!!
    • czy ktoś was organizował przyjęcie lub był na weselu w Lirze, proszę o podpowiedzi...tzn jak obsługa, jedzenie i inne cenne informacje pozdrawiam
    • Mam w planie odwiedzić Wasze miasto... i stąd kilka pytań.Jakim autobusem ew. busem bezpośrednio trafić na chrzanowski rynek z Dworca PKP? I jeszcze jedno pytanie(jeśli się ktoś orientuje) ile może kosztować kurs TAXI z Chrzanowa do Trzebini-Dworzec PKP. Z góry dziękuję i pozdrawiam!:-)
    • Witam. Z pilnym pytankiem. Mamcia mi się rozchorowała, a że mieszkam 450 km do Niej to wyprawa do Ch-wa to cała wyprawa. Jako, że pociąg przyjeżdża na 20:00 do Trzebini to nie chcę się telepać do Ch-wa na ZKM, a potem na Osiedle Młodości. Czy ktoś wie ile kosztuje taxi z dworca w Trzebini tak do okolic SP 8? Będę wdzięczna za odpowiedź.
    • Witam Mam pytanie czy ktoś może mógłby mi polecić dobrego logopedę z Chrzanowa,Jaworzna lub okolic. Chodzi mi o takiego sprawdzonego z dobrym podejściem do małych dzieci. Z góry dziękuję.
    • Do Marka Widzę że twoje zainteresowania Małopolską są coraz większe. To dobrze Jak widzisz Śląsk nie jest pępkiem świata . Małopolska ma swoje problemy (przestępczośc w pow.chrzanowskim zresztą mniejsza niż w Katowicach, złe traktowanie w przydziale pieniędze ,Małopolska jest daleko od żłoba) oraz sukcesy (sprawiedliwy podział budżetu wewnątrz województwa ,szerokie zainteresowanie świata,dużo własnych inwestycji) data: 3 kwietnia 2003r., źródło: Gazeta Krakowska CH...
    • Tak jak w temacie, mam alergie na dwa słowa Kraków i Małopolska. Trzebinia nie pasowała, nie pasuje i nigdy nie będzie pasować do tego cyrku z Małopolską. Do Krakowa można sobie jechać do teatru albo na miasto, i nic poza tym. Zresztą wiele osób z Katowic i najbliższych okolic, tak czyni w weekendy. GÓRNOŚLĄZACY Z MAŁOPOLSKI ;) pozdroes
    • Zimno, deszczowo, błotnie... jesień nadeszła znacznie szybciej niż za zwyczaj, a na chrzanowskim forum - cisza jak... makiem zasiał;) Rzućcie jakiś temat, podyskutujemy!!!
    • Trochę po cichu, trochę z zaskoczenia ale w Trzebini coś się dzieje : 1) Remont ulicy Kościuszki - 2 km (chodniki ,oświetlenie 2) Remonty budynków przy Kościuszki 3) Budowa placu - Mały Rynek 4) Remont ulicy Krakowskiej 5) Remont ulicy Piłsudskiego 6) Plenerowe przedstawienia w Młoszowej 7) Budowa chodników w Dulowej 8) Przystąpienie do opracowania nowego planu zagospodarowania przestrzennego całej gminy
    • Hmm..już mieszkam na Trzebińskiej od niedawna.. i nikogo tutaj nie znam:/... mam 6 miesieczną core basie..Może wybbierze sie ktos z nami na spacerek?:)
    • Cześć! Czy orientujecie się może czy w Chrzanowie lub Trzebini jest miejsce, gdzie można by wypożyczyć strój karnawałowy dla dziecka, konkretnie chłopca 7-letniego?
    • Funkcjonariusze z trzebińskiego komisariatu policji zatrzymali dwie młode pijane mamy. Obie kobiety piły alkohol w jednym z barów znajdujących się przy ul. Narutowicza w Trzebini - i to w towarzystwie swoich nieletnich pociech. Towarzystwo uzupełniał ojciec jednego z dzieci. Po wylegitymowaniu okazało się, że kobiety to siostry, mieszkanki Trzebini. Starsza, 25–letnia, przyprowadziła ze sobą do baru sześcioletniego synka, zaś młodsza – mająca 23 lata, wzięła ze sobą na pop...
    • Mam pytanie do osób chodzących na chrzanowski basen. Czy woda tam jest ozonowana czy chlorowana? Słyszałam że można tam chodzić z maluszkami już od 3 miesiąca i że są tam dla nich zajęcia. Czy to prawda? Jest ktoś kto na takie uczęszcza i zechce sie podzielić wrażeniami? Byłabym wdzięczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się