anka0304 07.01.09, 15:42 Witam Mam pytanie czy ktoś może mógłby mi polecić dobrego logopedę z Chrzanowa,Jaworzna lub okolic. Chodzi mi o takiego sprawdzonego z dobrym podejściem do małych dzieci. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffinka Re: Logopeda 18.01.09, 20:43 Ja polecam panią, która pracuje w Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej w Trzebini, chyba nazywa się Alicja Kot (nie wiem na 100%). Chodziłam do niej z córką- rewelacja - super podejscie do dzieci i co najważniejsze, jest to osoba, która ma cały czas kontakt z dziećmi, nie tylko z doskoku. Tylko jeden minus - strasznie odległe terminy, ale warto - polecam z czystym sumieniem! Poza tym widzę, gdy wracam z pracy na ul. Kadłubek w Chrzanowie, przed światłami, przed wiaduktem, po lewej stronie jest dom, na którym widnieje duży szyld LOGOPEDA. Niestety nie znam. Poza tym w Poradni nie trzeba płacić, nie trzeba skierowania. Ja poszłam sama, bo córka miała problem z "R" ale jak się okazało to chyba było moje widzimisię :] pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anka0304 Re: coffinka 19.01.09, 16:34 Bardzo dziękuję za informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kattiunia Re: coffinka 06.05.10, 15:14 najlepszy logopeda w Chrzanowie i okolicach a miałam do czynienia z wieloma jest Pani Halina Dudek która przyjmuje na Mieszka 1 w Chrzanowie mogę podać numer 694233619 naprawdę profesjonalizm pracuje z dziećmi prawie 30 lat jako nauczyciel oraz od kilku dobrych lat jako logopeda także nic tylko zadzwonić i się wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zkawa10 Re: Logopeda 29.09.10, 22:11 Wysłany: 2008-11-14, 21:18 Ja polecam zajęcia w Oświęcimiu, można łatwo dojechać z Chrzanowa. Pani jest naprawdę konkretna i po dosłownie paru spotkaniach widać takie postępy, że jestem pod wrażeniem, jak potrafi dotrzeć do dziecka. Polecam, warto samemu się przekonać. Podaję kontakt: www.rankinglekarzy.pl/lekarz/25864/Monika-Wilkosz/logopeda-logopeda_dzieciecy/Oswiecim Odpowiedz Link Zgłoś
gaga87 Re: Logopeda 07.06.11, 12:24 odświeżam wątek :) Bardzo proszę o namiary na logopedę z Chrzanowa, Trzebini i okolic. Potrzebuję zaświadczenie o braku przeciwwskazań do wykonywania zawodu logopedy. Niestety po wklepaniu w google logopedów jak na lekarstwo. Pani Dudek niestety nie może mi wydać takiego zaświadczenia :( Jeśli posiadacie namiary na prywatnych logopedów to bardzo proszę o podzielenie się. Odpowiedz Link Zgłoś
kattiunia Re: Logopeda 12.08.12, 17:31 z tego co wiem takie zaświadczenia mogą wydawać lekarze- więc i zapewne lekarz pierwszego kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś