trzebnica

(5 wyników)
  • Dziewczyny 21.07 urodziłam siłami natury przepiękną córeczkę.Rodziłam w Trzebnicy było rewelacyjnie,był to poród rodzinny,super opieka poporodowa nie wspominając o wspaniałej położnej ,kierowała tak porodem że nie miałam nacięcia ba nawet nie pękłam już godzinę po porodzie brałam prysznic.Z ręką na sercu polecam ten szpital!!!!!!!!
  • Wita wszystkie przyszłe mamy, które szukają informacji na temat szpitali. Ja półtora miesiąca temu rodziłam w Trzebnicy, chociaż jest oddalona od Wrocławia o 23 km, to było warto tam pojechać. Szpitale we Wrocławiu nie są tak konfortowe jak tam. Jeżeli chciałaby któraś z przyszłych mam dowiedzieć się czegoświęcej na temat tego szpitala służe wszelkimi informacjami. Piszcie na adres klaudiawodzinska@interia.pl Pozdrawiam wszystkie mamy.
  • czy sa dziewczyny, ktore rodzily w Trezbnicy? wybieram sie dopiero za tydzien obadac teren, ale moze cos wiadomo o ktora polozna pytac? dzieki
  • 3570 waga , 54 długosć , poród superlekki , 2 godziny bólu i 5 minut na fotelu ginekologicznym , cięta , ale poprawia się , no i juz w domku po pierwszej w nocy Pozdrawiam !!! Monika z Agnieszką
  • Dziewczyny, parę Ladnych miesięcy temu dzięki wam wybrałam lekarza z Mediconceptu. Jestem bardzo z tego zadowolona. Zbliżam się powoli do końca ciąży i mam do was pytanie. Czy to, że ten lekarz z własnej inicjatywy umawia mnie na przyjęcie na oddział do szpitala z innym lekarzem z Mediconceptu i chce, by ten zrobił mi cc (mam do niego wskazania od lekarza kardiologa) jest w ramach tego, że jestem pacjentką tej przychodni, czy też powinnam za to dodatkowo zapłacić? Doradźcie, bo nie mam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się