Forum eDziecko Ciąża i poród Szpitale
ZMIEŃ
      trzebnica

trzebnica

(32 wyniki)
    • jakie macie opinie o tym lekarzu oraz jakie odczucia po porodzie w szpitalu, w którym pracuje
    • Zastanawiam się też nad porodem w szpitalu w Trzebnicy bo słyszałam,że mają tam świetne warunki.Czy któraś z Was rodziła w tym szpitalu i może podać mi namiary do jakiegokolwiek ginekologa,który tam pracuje
    • Witam! jestem w ciązy bliźniaczej i zastanawiam się nad szpitalem w Trzebnicy, czy polecacie a jak tak to poproszę nazwisko dobrego doktora! Z góry dzięki!!!!!Będę napewno miała cc....
    • hey dziewczyny:) do konca nie jestem przekonana, ale sklaniam sie w strone Trzebnicy jesli chodzi o wybor porodowki. jest jednak cos co mnie martwi: jestem z Wroclawia i boje sie, ze jak juz sie zacznie to moge nie miec czasu zeby tam dojechac! moze sie myle? pozdrawiam
    • Którą położną z Trzebnicy polecić możecie do porodu? I jak to się załatwia?
    • Mam pytanie do kobiet rodzących w Trzebnicy. Jestem z Wrocławia. Czy jeżeli pojadę tam z bólami to nie odeślą mnie do Wrocławia? Jak wygląda kwestia porodu rodzinnego, ile jest tam sal do takiego porodu i ile to kosztuje i czy trzeba mieć jakieś zaświadczenie od lekarza prowadzącego? Czy trzeba zabrać jakieś nietypowe rzeczy ze sobą, czy obwiązuje standard i jak to jest z brankami dla dziecka? Za wszystkie sugestie z góry dziękuję. Pozdrawiam.
    • Cześć forumowiczki, urodziłam w szpitalu w Trzebnicy. jeśli macie jakieś pytania to smiało. Mam mało czasu, ale postaram sie odpisywać. A w skrócie szpital jest na prawdę super.
    • Czy ktos moze polecic mi jakas dobra polozna ze szpitala w Trzebnicy. Jestem z Wrocławia ale slyszalam duzo bobrego o trzebnickim szpitalu i postanowilam tam urodzic, tylko nikogo tam nie znam.Prosze poleccie jakas polozna. pozdrawiam
    • Cześć, Czytam o wrocławskich szpitalach i ogarnia mnie przerażenie. Chyba zdecyduję się jechać do Trzebnicy. Czy ktoś może polecić jakiegoś lekarza, najchętniej przyjmującego również we Wrocłwiu, który pracuje w szpitalu w Trzebnicy? Czułabym się pewniej mając tam jednak kogoś znajomego. Termin mam dopiero na początek maja, więc zdążyłabym jeszcze umówić się na kilka dodatkowych wizyt.
    • czy któraś z Was pamięta lub wie? okazuje się, że moge nie zdążyć przed porodem (tym bardziej gdy będę się tak fatalnie czuła) pojechać do tego szpitala, a bardzo bym chciala tam rodzić. Czy możecie mi pomóc? rozchodzi mi się m.in. o to czy potrzebne jest skierowanie, czy mam brać kubek, sztućce, no i co dla dziecka itp.
    • Poszukuję opinii od mam które rodziły w szpitalu w Trzebnicy. Mój lekarz poleca, koleżanka też (ale ona rodziła 3 lata temu). Pierwsze dziecko rodziłam na Brochowie, teraz zastanawiam się nad Trzebnicą bo na Brochowie nie mam swojego lekarza. napiszcie jaka opieka, czy lepiej wynająć swoją położną? A co ze znieczuleniem na życzenie - czy jest taka możliwość? Dojazd do Trzebnicy zajmie mi z Wrocławia ok 30-40 minut, więc to nie problem. Mam jeszcze ok 2,5 mies. do namysłu ale nie c...
    • Czy może ktoś zna dr. Skrzypka z Trzebnicy? Może ktoś napisze czy on przyjmuje prywatnie, jak tak to gdzie i ile kosztuje wizyta?
    • jak w tytule, poradźcie
    • Dziewczyny,czy w szpitalu w Trzebnicy mozna wziąć znieczulenie? Jeśli tak ,to prosze o informacje ile to kosztuje i do kogo się zgłosić. dzieki,pozdrawiam Ania tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;11;33/st/20050406/dt/6/k/adc4/preg.png
    • Witam wszystkie mamy, ktore zastanawiaja sie jaki szpital wybrac. Odradzam Trzebnicę. Dlaczego? Ze względu na totalny brak opieki poporodowej. Owszem, Trzebnica ma swoje plusy - jest czysto, nie ma tłoku (pewnie zależy od dnia). Ale: nikt nie interesuje się co sie dzieje ze swiezo upieczona mamą: - czy ma coś do picia (jeśli nie zabrała, pozostaje woda z kranu - szpitala chyba nie stac na podanie szklanki wody (podczas porodu takze) - czy umie nakarmic malenstwo (kobiety n...
    • Trzebnica(17)

Szukam informacji od osób , które ostatnio rodziły w Trzebnicy ( koło Wrocławia) , ponieważ wcześniejsze relacje były bardzo pozytywne ( sprzed roku, dwóch) a ostatnio usłyszałam kilka niepochlebnych opinii , chciałabym wiedzieć jak się tam teraz rodzi, poza tym czy ktoś się orientuje jaki jest koszt znieczulenia zo?
    • Drogie mamy przyszłe i obecne.Planujemy z mężem rodzic w Trzebnicy-po wielu informacjach tylko ten szpital wzbudza moje zaufanie-mimo że mieszkamy bliżej Wrocławia. Zastanawiamy się jam można się skontaktować ze szpitalem np odwiedzić oddział, porozmawaić z położną. Czytałam na forum że dziewczyny odwiedzały szpital.Czy trzeba wcześniej się umówić, jeśli tak to z kim rozmawiać. Będę wdzięczna za informację. Kasia z Synkiem (25 tydz.)
    • Cześć. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy, które szukają informacji na temat szpitali we Wrocławiu. Ja półtora miesiąca temu rodziłam w Trzebnicy. Wspomnienia mam z tamtąd bardzo miłe i polecam wszystkim ten szpital. Jeżeli któraś z Was chciałaby więcej informacji to piszcie klaudiawodzinska@interia.pl Pozdrawiam Wszystkiem mamy
    • w rankingu rodzić po ludzku dostał dobrą opinię ale jestem ciekawa jakie są wasze odczucia?
    • Hej hej! Może któraś z młodych mam miała okazję rodzić w szpitalu w Trzebnicy? Jestem bardzo ciekawa opinii, bo sama też się tam chyba wybieram...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się