trzebnica

(7 wyników)
  • Oczywiście pod warunkiem że nie przenosi do sierpnia:) ja mam termin na 21.07 ale najchętniej urodziłabym dzisiaj, ten upał mnie dobija. Chcemy z mężem rodzić razem. Czy będzie duży ruch???
  • Właśnie dostałam maila że powstaje prywatne przedszkole w Trzebnicy- będą dni otwarte a już od 16.11 można by było zaprowadzić tam Tosię. Ale sama nie wiem. Wozimy ją do Wrocławia a to męczące ale już się tam trochę zapoznała z klimatem a poza tym trochę było załatwiania żeby miała miejsce w panstwowym. No nic trzeba się udać tam i zobaczyć czy warte grzechu a jeśli tak to jak się wykręcić z załatwianego z ciężkim trudem przedszkola. Trochę nie wypada:(
  • Dziewczyny co robicie w długi weekend majowy? Podpowiedzcie jakieś atrakcyjne wycieczki jednodniowe, żeby nie trzeba było jechać bardzo długo a cała rodzina spędziła ciekawie czas. Nie mam żadnych planów a w domu siedzieć nie chcę, zakładam, że pogoda będzie piękna. Do głowy przychodzi mi tylko wycieczka na Sobótkę ale tam są zawsze dzikie tłumy, no i Macio chyba trochę za mały. Co tu robić????
  • Hej dziewczyny:) Tak się zastanawiam czy to tylko ja tak się morduję, jakaś taka jestem nieprzystosowana, czy wszystkie tak mają tylko cicho siedzą i nie marudzą:)? Kurcze, tak mnie plecy bolą w dziwnym miejscu, że trudno codzić, leżeć, oddychać nawet(bo to na wysokości piersiowej). Chodzę jak kaczka i uważam na każdy krok, bo mam wrażenie ze mi główkę już widać i zaraz Jasiek wyskoczy. No i te potworne bóle w pachwinach brrrr. Jestem ospała i zleniwiona, nic mi się nie chce, myśl...
  • Przejeżdzałam w mega korku koło berka na sienkiewicza. Może byśmy sprawdziły jako nowe miejsce spotkań jeśli pogoda byłaby słaba www.berek.pl. sa tam tez zajęcia edukacyjne dla takich maluchów. Słyszałyście coś o tym miejscu?
  • napiszcie u kogo prowadzicie ciąże, gdzie zamierzacie rodzić? Ja chodze do dr Halamy i rodzic zamierzam właśnie w Trzebnicy
  • jutka7(13)

Hej hej sąsiadko z obornik:) mam pytanie czy lenka chodzi może do tego Waszego prywatnego przedszkola? Ciekawa jestem jakie tam warunki. Możesz odp na maila?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się