tui

(20 wyników)
  • Sluchajcie, strasznie sie zapalilam na piekny osrodek, typu Family na Majorce -dokladnie sie nazywa Aporthotel Eden Playa, zreszta jedna z forumowiczek mi go rekomendowala. Poszlam do biura aby spytac o oferte TUI i pani mi wyliczyla 7100 za tydzien pobytu, dwa posilki dziennie (nawet nie all inclusive).Troche mi sie wydaje, ze duzo za dwie osoby bo dziecko jest za free, a gdzie do tego jeszcze wypozyczenie samochodu, napoje itd? Co myslicie?
  • Dajcie się sprowokować ospałe lenie i wypowiedzcie się o TUI, w szczególności o rezydentach w Hiszpanii. O warunkach w hotelach, jedzonku i tzw. atrakcjach aplikowanych nam fakultatywnie (żegnaj kaso....;). Jakie doświadczenia z TUI w porównaniu z innymi biurami. Ja wybieram się z TUI 1 raz, a nasłuchałem się wiele dobrego. Bywałem już z Neckermanna i oceniam te imprezy na +4. Co wy na to? (Nawiedzonych i nie mających nic do powiedzenia, a powodowanych chęcią wysłowienia proszę o l...
  • Wybieram się na Costa Adeje do hotelu Ponderosa. Czy ktoś tam był? Proszę o jakieś informacje.
  • Czytam i przegladam rozne oferty i tak mi wpadlo w oko na www.tui.pl info o domkach. Czy ktos byl moze tam??? Mieszkal, zauwazylam info, ze sa daleko polozone od plazy ale moze maja inne zalety?? charl
  • Chcialem dowiedziec sie gdzie warto jechac do hiszpanii i z jakiego biura, pytam bo do tej pory nie mialem szczescia byc w tym pieknym kraju...pozdrawiam!
  • Witam! Może ktoś podpowiedział by nam jakiś niezły hotel na Gran Canarii, niekoniecznie blisko plaży, ale za to z podgrzewanym basenem (a jeszcze lepiej z kompleksem basenów). Planujemy wyjazd w lutym, a z doświadczenia z wyjazdu na Teneryfę dwa lata temu w tym samym okresie wiemy, że cieplutka woda w basenie się przydaje. Szczególnie, gdy w najmłodszej na widok wody budzi się kacza natura i nie ma siły żeby ją wyciągnąć z basenu. Pozdrawiam i czekam na jakieś info!
  • Witam, Chcialam was poprosic o pomoc. Szukam linii lotniczych ktore bezposrednio leca z polski na teneryfe. Nie interesuja mnie pakiety wakacyjne, tylko przeloty - jezeli z przesiadka, to jedna:))) Dziekuje za informacje i ewentualne linki! pzdr
  • gorąca prośba do wszystkich - czy któś może sie podzielić informacjami na temat HOTELI : PARK CLUB EUROPE - na teneryfie oraz IFA-INTERCLUB ATLANTIC na g.canarii, planuje wybrać sie z dzieciakiem 8 lat do któregoś z nich na początku września i - mam trudny wybór - bo są wady i zalety za jednym i drugim - oferta TUI. prosze o wasze opinie i rady dzięki
  • czy ktoś był w hotelach IFA Beach lub IFA Interclub Atlantic? proszę o wszelkie inform., jakie warunki,posiłki, plaże- słowem te inf. które mogą pomóc w podjęciu decyzji o wybraniu tych hoteli. b.dziękuję za wiadomości
  • Prosze o wszelka pomoc,bo zamierzam sie wybrac na poczatku lutego prawdopodobnie na Teneryfe(poprzednio bylam tam dwa lata temu,z biurem ktore pozniej padlo).Choc nic tam nas zlego nie spotkalo,to jednak chcialabym teraz leciec z kims bardziej odpowiedzialnym;-)ale tez nie zbyt drogim,bo przyznam,ze Tui czy Neckermann przerazaja mnie cenowo!
  • Mam pytanie o doświadczenia z tym zwiazane, jak to załatwić z Polski? Chciałabym wybrać się na costa de la luz, a oferta niemiecka jest dużo ciekawsza. Proszę o wszystkie informacje, za które z góry dziękuję. chomik
  • Witam , mam pytanko czy wiecie coś na temat hotelu Eugenia Victoria w Playa del Ingles ja wiem tylko tyle że jest to hotel 3* de luxe czy ktoś z Was był w nim????? chciałbym poznać wasze opiniebo mam zamiar sie wybrać w niedługim czasie własnie do tego hotelu pozdrawiam
  • Dzięki Wam wiem już, że warto wybrać południe wyspy- doradźcie proszę, z jakim biurem najlepiej się wybrać? Dwoje dorosłych i 7-miesięczny berbeć? Myślałam o Ecco, ale widzę, że niektórzy mieli z nimi złę doświadczenia. Ceny Neckermanna albo Scanholiday są z kolei powalające:( Pozdrawiam M
  • Czy ktoś z Was może polecić jakiś fajny hotel na Majorce. Zależy nam na w miarę spokojnej okolicy i tym, żeby trafić do sprawdzonego hotelu - jedziemy z rocznym dzieckiem. Planujemy jechać z Neckermanna albo TUI, ale też jeszcze do końca nie jesteśmy pewni - na razie jesteśmy na etapie poszukiwań. Wielkie dzięki za wszystkie informacje. Beata
  • Właśnie zakupiłem wakacje w 4* Cala Mandia na Majorce w czerwcu. Poczytałem trochę sceptycznych opinii na temat tego hotelu, więc proszę kogoś, kto już tam był o szczerą i obiektywną ocenę. Dzieki:)
  • W środę wracałam z Majorki z TUI liniami Centralwing, samolot miał wylecieć o godz. 18. 40 w środę, a wylecieliśmy o 5.00 rano w czwartek. Tylko nasza desperacja i wielka awantura pozwoliła nam ten czas przesiedziec w hotelu, a nie na lotnisku. Opóźnienia Centralwing to prawdopodobnie norma.
  • Którą wyspę wybrać na pierwszy wyjazd, żeby jak najwięcej zobaczyć? Mają być piękne krajobrazy i z dala od dyskotek, za to blisko knajpek, bo szukamy apartamentu tylko ze śniadaniem na co najmniej 2, a może nawet 3 tygodnie w lipcu. Jesteśmy starszym małżeństwem i pierwszy raz chcemy zabrać 9-letniego wnuka. Zwykle podróżujemy z biurem TUI. Przeczytałam wyczerpujący post Grażki i prawie zdecydowałam się na Lanzarotte, ale La Gomera też kusi, zwłaszcza że przy okazji można się wybr...
  • Podróżowałam z biurem TUI, mieszkałam w Aparthotel Riu Adeje, bez wyżywienia. Jestem bardzo zadowolona, chętnie odpowiem na każde pytanie.
  • Witam, Czy byl ktos na Gran Canaria?? Bylem na Tenerifa i Fuertaventura. Jade za dwa tygodnie na Gran Canaria. Wzialem bungalow w Maspalomas Villas. Moze ktos byl w tym hotelu?? Potrzebuje info o wyspie: * co zobaczyc * gdzie pojechac * uwielbiam seefood - gdzie fajnie zjesc - (na Teneryfie polecam Los Abrigos - malutki port z mnostwem knajpek z morskim jedzeniem ...no...ze mozg wywraca!!) * gdzie dostac jakas porzadna mape wyspy * ceny pozdrawiam neo
  • był ktoś w hotelu riu waikiki ze scana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się