ubranka

(11 wyników)
  • Witam, zastanawiam się nad otworzeniem sklepu z ubrankami na chrzest i roczek. Dodatkowo wprowadziłabym akcesoria typu zaproszenia, kartki, swiece i upominki. Czy w Katowicach jest potrzebny taki sklep.Proszę o opinie.
  • Dziewczyny, mam problem jak w temacie .. Wszędzie szukam - nic naprawdę ładnego nie ma, a czas leci. Powiedzcie, gdzie kupowałyście dla swoich synków Dzięki
  • Kto mógłby polecić sklep z ubrankami rozmiar 134 i wyżej dla dziewczynki z dużym wyborem. Szczególnie poszukuje sukieneczek letnich.
  • Witam W niedalekiej przyszłości chce otworzyc sklep. Sama jestem mama i wiem,że jeśli chodzi o art.dla dzieci to w naszym mieście nie ma zbyt dużego wyboru. I tutaj do was kochane mamy mam pytanie. Czego u nas brakuje? -fajnych ubranek dla dzieciaków? -dobrych butów? -a może akcesoria? Proszę o pomoc.
  • Cześć dziewczyny za miesiąc mam termin porodu i chciałabym urodzić w Bogucicach,możecie napisać jakie rzeczy muszę mieć ze sobą w tym szpitalu a co nie jest mi potrzebne,chodzi mi np. o laktator ,czy mozna mieć butelke i mleko w razie potrzeby czy dokarmieja dzieci w szpitalu,czy moge wziąść smoczek itp. Dzięki.
  • czy znacie jakas hurtownie lub sklep godny polecenia ( w okolicach sosnowca), zebym mogla tam kupic od podkladow poporodowych po ubranka dla malenstwa?ogolnie to, co jest mi potrzebne do porodu i dla malenstwa na pierwsze dni. no i zeby ceny byly jakies w miare :)
  • Drogie mamay, gdzie są w Katowicach = w centrum, fajne sklepy dla dzieci - ubranka, zabawki itp? Jakoś trudno mi znaleźć. Pozdrawiam Dominika
  • Mamusie! Czy słyszałyście o firmie RADOR z Czechowic - Dziedzic, produkują fajne i trwałe ubranka dla dzieci. W siedzibie firmy na ulicy Węglowej 57 jest sklepik detaliczny czynny do 15:30. Ja dzisiaj ubrałam swoje dziecko za 30 zł a kupiłam 3 komplety bawełniane koszulka+spodenki (po 5 zł. za sztukę!) sukienkę za 5 zł i odlotowy komplecik (bezrękawnik + szorty) za 10 zł. Rzeczy są naprawdę modne, dobrze uszyte i trwałe! Polecam
  • Na ul.Jankiego 59 mozecie sie wypowiedzien na jego temat. Do wrzesnia muszę kupić wszystko dla maluszka i tak sie zastanawiam czy warto tam się udać. Czy jest w czym wybierać, przebierać a nie jak w innych dwa wózki, dwa łóżeczka itp...... Z Góry Dziękuję za Pomoc
  • witam interesuje mnie gdzie w katowicach badz okolicach sa takie sklepy. z gory dziekuje.
  • Mam pytanie do mam ze Śląska. W naszym komisie otworzyliśmy wypożyczalnię ubranek dla dzieci na chrzest, roczek, ślub i inne okazje. Mamy juz sporą kolekcję mininiebo i kilka innych modeli. Chciałabym Was dziewczyny prosić o radę jakie ubranka na chrzest itp Wam się podobają ? Które są warte swojej ceny ? To ważne bo to miejsce dla Was ! Będę wdzięczna za każda sugestię. detinka detinka@buziaczek.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się