-
Witam ,
Gdzie w Ciechanowie kupię ubranko do chrztu?
Wiem że są na pewno na warszawskiej u Sudera - ale gdzie jeszcze?-komisy odpadają ponieważ chcę nowe.
-
Oddam za darmo używane ciuszki z których już wyrosła moja córeczka. Ubranka są w rozmiarze od ok. pół roku do 2 lat. Do oddania są: kilka par spodni jeansowych, polarowe i bawełniane śpiochy, polarkowe bluzy, ciepłe rajstopki. Ubranka są w dobrym stanie, nie maja plam i dziur. Kontakt pod nr tel. 514 983 138
-
Witam mam pytanie otoz gdzie znajduje sie jakis punkt uzywanych ubranek?? , dodam ze wolala bym otrzymac za nie gotowke a nie inne uzywane ubranka . Prosze o podanie adresu gdyz nie jestem z ciechanowa oraz moze nr telefonu i jak wyglada ta wymiana czy ktos tam z was cos oddawal tzn ile placa od sztuki ?? z gory dziekuje za informacje
-
Witam, chętnie przekażę jakiejś potrzebującej mamie troszkę ciuszków po chłopcu na rozmiar 68-80. Ubranka są w dobrym stanie, uprane. Jest tam kombinezon na zimę, kilka sztuk body, sporo spodenek (w tym ogrodniczki). kontakt: seo30@o2.pl Odbiór w Ciechanowie
-
...
-
dla dzieci ? jestem w Waszym mieście nowa i zielonego pojecia nie mam jak tu
sie poruszać .
dziekuję
m
-
Witam mam pytanie do wszystkich mam :
Mam małe dziecko 3 miesiące i nie wiem za bardzo gdzie można kupić dobre gatunkowe ubranka dla naszych pociech . Interesuje mnie np dobrej firmy kombinezon ziomowy ale nie żeby kosztował majątek . Powiem szczerze że byłam już nawet w kilku lumpeksach jednak nie znalazłam tam zadnego i ladnego kombinezonu ani kurtki . Jeśli znacie jakieś fajne sklepy nie drogie z dobrymi gatunkowo ubrankami prosze o podanie adresu, bedę bardzo wdzieczna .
-
Mam pytanko do mam w którym sklepie z używaną odzieżą dostanę firmowe (niedrogie) ubranka dla 8-9 letniego chłopca . Ceny nowe w sklepach są kosmicznie wysokie a chciała bym kupić np firmowe bluzy , spodnie troszkę taniej.
Byłam w kilku sklepach w naszym mieście ale przedział wiekowy ubranek dla dzieci to chyba 0-2 lata w miarę ładne rzeczy .
-
Chciałabym zapytać czy ktoś wstawiał do tego komisu ubranka? Na jakich zasadach rzeczy są wystawiane? I czy się to opłaca? Dziękuję za opinie.
-
Czy może ktoś wie jak w tygodniu i soboty jest otwarty komis dziecięcy?
Pytam bo nie jestem z Ciechanowa a mam trochę ubranek po synku i nie chce w
ciemno jechać.
-
Mam sporo ubrań w których nie chodzę, a myślę, że komuś by się jeszcze przydały oddam osobie potrzebującej.
Najlepiej z Ciechanowa, żeby ktoś przyszedł i odebrał.
-