Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      ubranka

ubranka

(17 wyników)
    • Jakie sa najlepsze jakosciowo? Disney i co jeszcze? MacKays? 5:10:15 -horror Wojcik -w miare OK smyk -ma przecietne... h&m i zara -w miare.. jakie sa firmy? i gdzie w Waszawie sa fajne sklepy? Trzeba mi na Dziecie rozmiaru 92 :] -- Esencja Narcyzmu :D www.disa.fotolog.pl
    • widzi sie w tym sezonie wszedzie. Nie mam na mysli jakiejs kolekcji czy pokazu, po prostu ciuchy roznych projektantow, w roznych kolekcjach, w roznych sklepach. Najchetniej jako kolnierz przy swetrze lub kurtce, ale widuje sie tez strzepki futerka wszyte w szwy np. butow lub torebek. Kolnierz jest czesto szeroki, wokol duzego dekoltu, opasujacego ramiona. Kolory futerek czesto sa takie same jak kolory ubranka, co nie znaczy, ze futerko jest sztuczne - w koncu skory baranie czy norki bar...
    • te co maja dzieci oczywiscie :)
    • www.pudelek.pl/artykul/3942/najwieksza_wpadka_roku_frytki_oczywiscie/ Co Wy na to?
    • hej! :) co sadzicie o kolorze zoltym? ja go bardzo lubie :) mam jeden ostro sloneczny sweterek ,a dzis w sh kupilam dwa żółte ..po prostu cudne! jeden taki cienkiutki, delikatny ... zauwazylam,że osoby w żoltych ubraniach przyciagaja wzrok i ..muchy :D jestem brunetrka i tak szczerze mowiac to nie wiem, czy mi w tym kolorze ladnie lubicie patrzec na żłoto ubranych ludzi? lubisz nosić żółte elementy garderoby? ... ????
    • Chcialam poznac Wasza opinie na temat dziewczyn otylych...grubych....po prostu oblesnych chodzacych po ulicach w opinajacych sie, czesto przykrotkich bluzeczkach...z wylewajacym sie tluszczem ze spodni. Czy one nie widza jak smiesznie wygladaja? :o zamiast uwazac sie za sexowne, najpiekniejsze i zadzierac wysoko nos, powinny cos ze soba zrobic...i nie mowie tu o dietach bo wedlug mnie niewiele z nich dziala a jak juz to efekty utrzymuja sie bardzo krotko. Silownia nie gryzie! A je...
    • Wywnioskowalam z Waszych wypowiedzi (szczegolnie na temacie o "brzydkich osobach"), ze bardzo nieprzyjaznie podchodzicie do dziewczyn/kobiet, ktore jednak lubia byc "blond" i nie maja nic przeciwko noszeniu rozowych bluzeczek, obcislych jeansow, modnych torebek. Coz.. gdy to czytam czuje, ze jakby mowicie o mnie. Wiec tak mysle; jesli ide sobie ulica, czy inne kobiety postrzegaja mnie jako osobe.. khm.. glupiutka i pusciutka ? Napiszcie szczerze :) Pytam z czystej ciekawosci i nie...
    • ale jak ja nie lubię ich prasować!!!! ;| ps. które tkaniny są mniej gniecące i łatwe w prasowaniu?
    • Ja jako mistrz świata w marznięciu sypiam obecnie w amarantowej bawełnianej koszulce z atlantica. Kiedyś sypiałam nago, ale mi gruntownie przeszło jka isę przeprowadziłam do gorzej ogrzewanego mieszkania. ;-P A Wy co zakładacie na noc?
    • ubrałybyście to:???? www.allegro.pl/show_item.php?item=62051124
    • spójrzcie dziewczyny na te zdjęcia .... czy nie są śliczne? www.annegeddes.com/ annie geddes ma tez świetna linie ubranek dla dzieci ... gdybym tylko miala maleństwo szukałabym ubranek w "tym stylu" www.annegeddesbaby.com/shop/catalogue/catalogue.asp?catid=67&page=2 może wybrałam nieodpowiednie tematycznie forum ..ale moda to moda :) a właśnie! czy uważacie,że mamy ubierają swoje dzieci wg. jakiejs okreslonej mody? stylu? ja zauwazyłam jedno > ze naprawde dziecko można ubra...
    • Może znajdzie się ktoś, kto będzie mógł mi poradzić w pewnej kwestii. Otóż kupiłam pół roku temu w sklepie Samsonite kurtkę z jasnej skóry cielęcej. Po kilku tygodniach rozsądnego użytkowania okazało się, że skóra jest tak delikatna, że się... ściera. Podszewka pękła, rozchodzi się skóra przy zamku. Nie jestem zadowolona z zakupu a zapłaciłam 700zł. Czy powinnam zgłosić reklamację. Czy powinna zostac uznana? Mam nadzieję, że ktoś wie i mi podpowie. Dzieki. looxie
    • Jak sądzicie, gdzie warto kupować ubrania dla dzieci? Takie o dobrej jakosci i jednoczesnie nietandetne. Ktore sklepy warto odwiedzic? Ladne rzeczy sa w H&M ale sa dosc drogie. Moze znacie inne dobre sklepy.
    • drogie kobietki mam do was dwie ogromne prosby, zamierzam otworzyc sklep z ubrankami dzieciecymi i.... mysle, mysle i mysle jak go nazwac i nic mi nie wychodzi moze podsuniecie mi jakies propozycje mnie najbardziej kolo uszu lata nazwa : "bajkowa kraina" druga sprawa to powiedzcie moje drogie czy ma to sens bo: sama jestem mama 2 szkrabow i lubie je fajnie ubrac, nie chce otworzyc "zwyklego" sklepu tylko takiego gdzie trafi taka mama jak ja ktora woli dolozyc pare groszy (powiedz...
    • Nie znoszę forum dot. mody!!! Nie wiem, po co tu zaglądam. Dołują mnie te wszystkie wątki typu: "to do siebie nie pasuje", "okropności w ubiorze i wyglądzie" i t.p. Przez nie codziennie rano przeżywam katorgi "co ja założę? Chcę wyglądać dobrze. Bluzka musi pasować do spodni, buty do kurtki a włosy do makijażu..." To jakiś obłęd. Przez Was zbrzydły mi zakupy, bo zanim coś kupię, to myślę "pasuje mi to?" Cholera! Ja chcę żyć normalnie! Przecież najwazniejsze jest, aby ubranko było ...
    • Szukam fajnych butów do pracy? Pracuje w białym ubranku, najczęściej spodniach, nie zawsze jest tak ciepło, zeby miec gołe stopy, więc zwykle mam skarpetki, no i tu zaczyna się mój problem - klapki w połączeniu ze skarpetkami mnie denerwują, całe buty za ciężkie do baiałego ubranka? Macie jakies pomysły?
    • Moj maz twierdzi, ze linie niemowlece takich markowych sklepow jak Gap czyli Baby Gap, Baby Burrbery's, Baby Ralph Lauren itd. to jest zle zjawisko, bo od malenkosci dziecko jest indyktrynowane przez rodzicow i producenta. Jest to dzialanie polegajace na wypracowaniu lojalnosci markowej juz od kolyski. No i prowadzi do podzialu miedzy dziecmi, na te, ktorych rodzicow stac na markowe ciuchy i tych, ktorych nie stac. Zaczyna sie od tego, ktory dzidzius jest ladniej ubrany, nie? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się