ubranka

(10 wyników)
  • witam wszystkie mamy.Gdzie można kupić w Lublinie ładny garniturek na chrzest dla chłopczyka?Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
  • Witajcie Pytanie do świeżo upieczonych mam ze szpitala na staszica. Co nalezy zabarć ze sobą dla malucha na pobyt w szpitalu? Kilka lat temu wystarczyły chusteczki nawilżające i pampersy, ubranka i czapeczki zapewniał szpital - jak jest teraz??
  • W pażdzierniku będę miała w PSK4 cesarkę.Co spakować dla dzieccka oprócz pampersów, wilgotnych husteczek i łapek-niedrapek?
  • Pytanie do dziewczyn,które tam rodziły. Czy to prawda, że nie trzeba nic zabierać ze sobą do szpitala?? Trochę mi się wierzyc nie chce. Ja zamierzam rodzić na Kraśnickiej i mam spakowane 2 spore torby do szpitala. No i z tego co wiem to trzebamieć tam wszystko swoje. Koleżanka rodziła na Jaczewskiego i mówi, że tam szpital wszystko zapewnia (ubranka dla dziecka, kosmetyki, koszule dla matek itd) a swoje trzeba mieć tylko pampersy. I twierdzi, że jak ktoś ma własne rzeczy to pielęg...
  • Witam. Muszę się już spakować bo termin tuż tuż :) Co powinno znaleźć sie w mojej wyprawce do szpitala dla mnie i dla dziecka. Rodzić będę na Jaczewskiego. Dziękuję za pomoc.
  • Proponuję otworzyć listę sprawdzonych sklepów z rzeczami dla maluszków. Ja polecam Baby Fant na Lotniczej. Uwielbiam sklepy samoobsługowe, bo nie muszę liczyć na czasami niemiłe panie ekspedientki... Lubelskie emamy napiszcie gdzie kompletowałyście wyprawkę dla dzieciaczków! Z góry dziękuje! Fasolka i 34-tygodniowy KTOŚ
  • Drogie mamusie, doradźcie mi gdzie w Lublinie mogę zrobić kompleksowo zakupy dla maluszka i nie najdrożej. Nie znam jeszcze tych sklepów bo dopiero przymierzam się do zakupów. Będę wdzięczna. Sabka i 30 tyg. brzuszek
  • Zaczynam pakowanie i nie wiem co mam zabrać a co szpitsl zapewnia (np. czy mam brać ubranka dla dziecka)? Proszę o radę i z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Proszę pomóżcie mi znaleźć w Lublinie komisy z art. dziecinnymi.Wiem że jest jeden na ul.1 maja, .Słyszałam,że jeszcze jakieś są ale nie wiem gdzie.Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się