Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      ucieszony

ucieszony

(5 wyników)
    • proszę o pomoc-przyjeżdzają do nas znajomi z niewidzącym chłopczykiem i chciałabym mieć dla niego coś co go zajmie, ucieszy....znając rodziców wiem, że ma wiele instrumentów muzycznych, grające zabawki i inne myślałam o dotykowym domino (różne faktury materiału na klockach) jednak koszt mnie przerósł-a może gdzieś znajdę do ok 50zł???? poradźcie mi:)
    • Bardzo sie ucieszyłam bo w najnowszym numerze "Dziecka" w rubryce "Poznajmy sę" znalazłam moja córeczkę. Nie sądziłam ,że tak szybko się ukaże to zdjecie chyba niecały m-c temu go wysłałam. Kilkoro znajomych juz dawało znać ,że widzieli mojego Alorka w gazecie i to było bardzo miłe. Co prawda w podpisie zamiast 4 powinien być 5 kwietnia 2003 r. jako data urodzenia ale nie szkodzi. Zdjęcie Alicji jest w drugim rzędzie jako szóste od lewej . Szkoda tylko, że nie widać słodkich usz...
    • Mój chrzesny syn kończy niebawem 6 lat.Jest mądrym i inteligentnym chłopcem, a ja nie wiem co mam mu kupić na urodziny.Z czego cieszyłyby sie najbardziej wasze 6 - latki (do 100zł)
    • Podpowiedzcie co kupić na prezent dla 3,5 latki. Chciałąbym chyba coś edukacyjnego. Podpowiedzcie proszę:) Pozdrawiam
    • Bardzo ucieszyłam się, gdy dzisiaj córka przekazała mi wiadomość, iż wygrałam w Państwa konkursie Plebiscyt. Nagroda kosmetyki SVR nie są dla mnie, bo nam- babciom niewiele już potrzeba ale dla mojej ukochanej wnusi i córki. Bardzo dziękuję i pozdrawiam całą redakcję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się