Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      ucieszony

ucieszony

(5 wyników)
    • wkurzyłybyście się czy ucieszyłybyście, gdyby facet późno w nocy zadzwonił, że tęskni, kocha i nie może zasnąć beze mnie, bo akurat jestem w delegacji? A ja już dawno spałam i mnie obudził? Byłoby to dla was romantyczne czy wkurzające na maksa, przecież już spałam?
    • Dzisiaj odwiedził mnie mój stary Misiek bardzo się ucieszyłam chyba jednak go kocham,był taki dobry w łóżku byłam gotowa oddać mu się wszędzie i o każdej godzinie.Nie ukrywam ma olbrzymiego penisa a ja to lubię.Był szybki sex i stary Misiek prosi żebym do niego wróciła,ale jak to powiedzieć nowemu Miskowi?
    • hej! jak myślicie, co mogę jej kupić? wiem, że lubi różne gadżety do kąpieli. myślicie że wypada kupić jakiś fajny płyn, np luksusowe mleko do kąpieli z miodem i wanilią z farmony, albo jakiś zestaw typu sól do kąpieli i jakieś musujące tabletki? z góry dzięki za odpowiedź. a może macie jakieś inne pomysły?
    • Bo już nie wiem.. kumpela powiedziala, że to zły pomysl, że taki prezent daje się na urodziny.. A ja się tak starałam.. Otórz.. chciałam dac mojemu chlopakowi nasze zdjęcie w ramce, upiec pierniczki i ładnie je zapakowac i do tego pasek do spodni. Aż taki zły pomysł? Zostało mało czasu do Gwiazdki.. co ja mam zrobić?? :(
    • Za pare dni obchodzimy z moim chłopakiem 6 miesięcy naszego związku. Myślę nad jakimś fajnym pomysłem na uczczenie tej okazji, niestety niebardzo mi idzie:( może macie dla mnie jakieś propozycje? Z góry dziękuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się