Forum eDziecko eRodzice etata
ZMIEŃ
      ucieszony

ucieszony

(3 wyniki)
    • Czy myślicie że jak kupie to 18 letniemu synowi to będzie zadowolony? www.2future.pl/Produkt/252/helikopter_wielozadaniowy_tandemz-1 Czy po prostu po tatusiowemu dać kopertę?
    • >>Poradnik dobrej żony z 1955 r. fragmenty … * Przygotuj się. Odpocznij 15 minut, byś była odświeżona na jego przyjście. Popraw makijaż, zawiąż wstążkę na włosach (że co?) i wyglądaj promiennie. Pamiętaj, że on właśnie wraca z pracy, gdzie napatrzył się na zmęczonych ludzi (nie on jeden) * Bądź trochę bardziej radosna i trochę bardziej interesująca dla niego (juz bardziej sie nie da) Coś musi rozświetlić jego nudny dzień - to twój obowiązek (tak jest, rozkaz!) ...
    • Bardzo proszę o podpowiedź,bo mózg mi wysycha.Nie mam pojęcia z czego by sie ucieszył,bo ile można kupować takie same prezenty.Chciałabym,żeby to było coś oryginalnego,coś nietuzinkowego.Zastanawiałam się czy nie kupić sobie super sexy bielizny i nie uczcić naszej rocznicy w łóżku;)Jednak prezent w innym wydaniu też by się przydał.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam,Honi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się