urolog

(4 wyniki)
  • Szukam urologa dziecięcego we Wrocławiu sylwia_alek 01.04.2005 08:24 + odpowiedz Cześć dziewczyny próbuję jeszcze na tym forum, szukam dobrego urologa dziecięcego we Wrocławiu, takiego którego mogłybyście polecić.
  • Cześć dziewczyny próbuję jeszcze na tym forum, szukam dobrego urologa dziecięcego we Wrocławiu, takiego którego mogłybyście polecić.
  • Czesć, czy ktoś z Was zna jakiegoś nefrologa lub urologa z Niekłańskiej, który przyjmuje także prywatnie? Bardzo mi na tym zależy, chciałabym żeby mojego synka prowadziła jedna osoba a właśnie na Niekłąńskiej mamy mieć cystografię. Będę wdzięczna za namiary Kasia
  • witam mój synek miesiąc temu skończył 7 lat. i nadal problem trwa. już kilka razy sygnalizowałam to pediatrze. owszem, pani doktor skierowała na usg i badanie moczu, badania wyszły w porządku więc kazała czekać. nie wiem czy to dobrze czy źle ale chyba raczej nie dobrze bo problem nie zaniknął. właśnie szukam specjalistów - nie wiem czy powinnam udać się do urologa, do nefrologa czy do kogoś innego? polećcie proszę,nawet na maila nazwisko specjalisty i jakiś kontakt aby umówić się...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się