Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      usuwanie

usuwanie

(5 wyników)
    • wszystko co Tobie sie nie podoba,wiedząc kim jesteś teraz rozumiem ,forum stanie sie bardzo ciekawe ,znudzą sie nawet trolle nie mogąc odpowiadac na posty lekarzy.Forum o lekarzach bez lekarzy,rząd i Ty zmierzacie w tym samym kierunku słuzba zdrowia bez personelu medycznego.
    • Dla wszystkich uczestnikow forum - osob zainteresowanych naprawa polskiego systemu ochrony zdrowia. Oby najblizsza przyszlosc sprawila, ze ulegni on poprawioe dzieki skutecznemu dzialaniu nowego polskiego rzadu. Dyskutujmy, prosze na ten temat - tj ochrony zdrowia a wstrzymajmy sie od wszelkiego politykierstw. Szczegolnie zyczenia moje adresuje do...tak, do Ciebie....
    • Mam prośbę. Nie usuwajcie automatycznie postów tylko jak ktoś naciśnie czerwony kosz. Przeczytajcie go najpierw czy naprawdę trzeba go skasować. Zauważyłem że forumowe trole naciskają skasuj i całkiem normalne posty znikają. Dziękuję.
    • Ile kosztuje usuniecie zylaka w dobrej prywatnej klinice? prosze o odpowiedz.
    • Niestety najwiecej watków jest z dziedziny fantastyki i nawet nie naukowej,prośby pomyśl,zastanów ,się do czegoś co takich zdolności nie wykazuje,rozmyślanie nad postem który ma takie samo znaczenie jak roztarte na chodniku po psie,teatralne gesty ,obraziłem się,wiecej nie odpowiem itp.Prosze dopisać zalecenie :nie karmic trolli ,wytłuszczonym drukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się