victoria

(18 wyników)
  • prywatny inwestor,prywatny wykonawca i galeria zaczyna nabierac wyglądu,niedawno niby lasek tam stał w którym było nie legalne śmietnisko a teraz prosze a władze miasta nie potrafią naprawić konkretnie 1-metra asfaltu na ulicy
  • hej.mam pytanie:jak oceniacie salon orange w galerii victoria?i jego obsługe?
  • Witam! Czy ktoś był w Wałbrzychu dzisiaj na urodzinach Galerii? Bo mam pytanko jedno ;)
  • czy gdzieś w mieście jest sklep gdzie sprzedają chleb frąckowiaka za 1,80 zł taki sam jak w intermarche , kiedyś był w billi na podzamczu , jeszcze w miarę nadaje się do jedzenia i pakują go ciepłego do worka w sklepie frąckowiaka kosztuje prawie 3 zł i nie smakuje jak ten z galerii ...
  • Wiecie może coś na temat tego czy w victorii naszej kochanej zapadającej się będzie mc?
  • Jak ekonomicznie może być opłacalna ta inwestycja, skoro w sobotę wyganiaja z niej klientów o 21 wieczorem?
  • mialo byc z tego co czytalam w zapowiedziach
  • witam mam pytanie dotyczące galerii victoria w Wałbrzychu Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji na temat, kto nadzoruje budowę i zajmuje się czy będzie zajmował utrzymaniem ruchu? każda informacja lub wskazówka jest dla mnie bardzo cenna
  • Witam, Czy tylko ja mam wrazenie, ze sprzedawcy w tym sklepie stoja przewaznie grupa w jednym miejscu i zwyczajnie w swiecie olewaja klientow? Juz kilka razy bylem w tym punkcie i zawsze jest tak samo. Biegasz w poszukiwaniu obslugi, zeby sie dowiedziec o cokolwiek, a oni widzac klientow grupa przenosza sie w inne, bardziej niedostepne miejsce. Ja rozumiem, ze placa jest slaba, ale to nie znaczy, ze klientow powinno sie szanowac tylko wtedy kiedy szef pojawia sie na sklepie.
  • poszukaje pracy a nie wiem gdzie mozna skladac cv do pracy w sklepach w galerii,prosze o podanie jakis linkow lub miejsc gdzie moglbym je zlozyc
  • ilu pasmowe jest to rondo?
  • czy ktos słyszał co się stało w niedzielę w galerii? chodzi mi o powanie dziecka????????????
  • www.infopraca.pl/praca/praca-w-w-sklepie-odziezowym-4f-fob-galeria-vctoria-walbrzych/walbrzych/2769172 wykorzystywanie stażystów przez pół roku za pieniądze podatników... żałosne
  • sklep z odzieżą od głównego wejścia po lewej stronie. Proszę podajcie nazwę :) dzięki wielkie
  • jw
  • WEDŁUG OFICJALNYCH WIEŚCI NOWA GALERIA BEDZIE 3 PIETROWA 17000 METROW KWADRATOWYCH I MIESCIC SIE BEDZIE NA PIASKOWEJ GORZE NA ULICY DLUGIEJ NAPRZECIWKO OBI - TEREN BYLEGO LINODRUTU OTWARCIE PLANOWANE NA DROGA POLOWE PRZYSZLEGO ROKU - SA TO INFORMACJE Z NAJNOWSZEGO WYDANIA GAZETY HANDLOWEJ - W TAKIM RAZIE VICTORIA PADNIE - WIADOMO PIASKOWA TO POTEGA ...
  • Jakie miasto to widac słychać i czuc ! ale co z tego jak wciąż popieracie PO i PiS czy to bedzie Kruczkowski Bartolik Sosoński czy Mrzygłodzka Zalewska i Zaręba lub Pluta to jedna grupa ludzi którzy nic dobrego nie zrobili i niezrobia . Ponownie bedzie próba sił do E.Parlamentu i co ? i polecicie szybciutko głosować na PO i PiS . Sami sobie wybieracie przyszłośc i własny los wiec nie piszczie juz tu wiecej swoich smutków tylko zróbice patronką miasta wielką dziure może ona wchło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna