Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      wakacyjny

wakacyjny

(4 wyniki)
    • Od 12 lat mieszkam w USA. Z wyksztalcenia jestem nauczycielka wych. przedszkolnego i poczatkowego. W przyszlym roku chce przyjechac do Polski (do Warszawy) na dwa letnie miesiace i chcialabym udzielac dzieciom (od 5 do 12 lat)lekcji angielskiego w formie konwersacji. Mam duze doswiadczenie w pracy z dziecmi zarowno z Polski jak i w Stanach. Jestem ciekawa jakie jest zdanie rodzicow i zainteresowanie dzieci taka forma "dodatkowej" nauki w czasie wakacji w Polsce. Tutaj letnie kursy (...
    • jestemy studentkami SGH, I roku. W jaki sposob mozna znalezc prace na wakacje (najskuteczniej)? Tzn nie chodzi o prace typu kelner czy rozdawanie ulotek, raczej cos w stylu pomoc biurowa, praca w konkretnych firmach, cos co da jakies doswiadczenie i co ewentualnie mozna zamiescic w CV..? Interesuje nas praca na okres miesiaca, w czasie wakacji.
    • KLASYCZNY PRZYKŁAD KLUB WAKACYJNY , CONDOMINIUM INTERNATIONAL, IMPERIAL TATRY 3 W JEDNYM ALE JEDEN TELEMARKETING I PRACOWNICY TAK DLA ZATARCIA ŚLADÓW GDZYBY KTOŚ SŁYSZAŁ O JEDNEJ MÓWIMY AUTOMATYCZNIE O 2 CZY 3, 3 FIRMY SPRZEDAJĄCE VOUCHERY POBYTOWE SPRZEDALI ICH TYSIĄCE LUDZIE CHCĄ JECHAC A NIEMOGĄ SŁYSZAŁAM, ŻE OSOBA KTÓRA KUPIŁA ÓW CERTYFIKAT W 2000R JESZCZE NIEPOJECHAŁA DACIE WIARĘ A CERTYFIKAT WAŻNY JEST PRZEZ 3 LATA CÓZ ŻE CENA JEST ATRAKCYJAN ZA 2 OSOBOWY POBYT 599ZŁ , SAMA ...
    • Co myślicie o wakacyjnych, bezpłatnych praktykach studenckich? Szansa na zdobycie jakiegoś doświadczenia czy bezczelne wykorzystywanie zdesperowanych studentów? Jestem na III roku ekonomii i myślę o odbyciu takiego stazu w którymś z banków, ale perkspektywa harowania 8 godzin dziennie za nic nieco mnie przeraża. Gdybym chociaż miała pewność, że rzeczywiście czegoś się w ten sposób nauczę i moje zajęcia nie ograniczą się do parzenia kawy i kserowaniu różnych dokumentów...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się