Dodaj do ulubionych

praca wakacyjna dla STUDENTA?

IP: *.sgh.waw.pl 17.03.03, 16:26
jestemy studentkami SGH, I roku. W jaki sposob mozna znalezc prace na wakacje
(najskuteczniej)? Tzn nie chodzi o prace typu kelner czy rozdawanie ulotek,
raczej cos w stylu pomoc biurowa, praca w konkretnych firmach, cos co da
jakies doswiadczenie i co ewentualnie mozna zamiescic w CV..? Interesuje nas
praca na okres miesiaca, w czasie wakacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: desperado Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? IP: *.man.polbox.pl 18.03.03, 07:36
      A ja jestem studentką pierwszego roku na UW, szukam takiej samej pracy jak wy i
      dopisuję się do pytania.
      • Gość: dr.moll Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.03, 09:43
        mozescie u mnie w biurze
        wymaganie szpileczki i ponczoszki na codzien i znajomosc komputera - 1100 zl
        netto za 5 godzin dziennie
        • Gość: STUDENTKI Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? IP: *.sgh.waw.pl 19.03.03, 20:14
          chyba nie o taka prace nam chodzilo;p ale dzieki...
          ktos jeszcze jakies MADRE propozycje?
          • fruuu Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? 20.03.03, 17:32
            Jedynym wyjsciem sa agencje pracy czasowej np. ActivPlus albo TempSerwis (nie
            liczac znajomosci oczywiscie). Ale prace taka o jakiej mowicie dostac jest
            niezwykle trudno, nikt nie zatrudni was na miesiac do biura. W agencji mozecie
            czasem dostac prace biurowa na zastepstwo za kogos kto idzie na urlop ale do
            tego potrzebne jest dosiawdczenie bo nikt nie bedzie was szkolił skoro macie
            pracowac tak krotko. Zycze powodzenia ale przygotujcie sie raczej na prace w
            charakterze hostess albo sprzedawczyn, albo jeszcze mniej ambitne zajecie. Nie
            ma co sie łudzic... I zacznijcie szukac juz teraz. Powodzenia.

Studentka III roku

P.S. I zastanwocie sie dobrze czy oby na pewno chcecie pracowac w wakacje,
            jeszcze sie wam to znudzi, a zarobicie co najwyzej (jesil w ogole) tylko na
            utrzymanie sie przez ten miesiac (jesli mieszkacie same a nie z rodzicami).
            • Gość: miotelka Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 09:42
              ja szukam ludzi do pracy w Lomzy
              otwieram tam dom uzytecznosci publicznej
              naprzeciwko kosciola
              wynagrodzenie wspaniale
    • Gość: ABeCe Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.03.03, 20:24
      a o praktykach studenckich Szanowna Studentka slyszala? to jest naprawde dobra
      metoda na 1) wpis w cefalce (cv) 2) zdobycie doswiadczenia i 3)
      niejednokrotnie stalego zatrudnienia. tylko ten 1szy rok - troche malo ale
      probujcie - warto.
      W dniach 1-2 kwietnia w godzinach 9.00 - 16.00 w Gmachu Biblioteki
      Uniwersytetu Warszawskiego swoje oferty pracy, praktyk i staży dla studentów
      przedstawi ok. 50 najlepszych pracodawców w naszym kraju. Oprócz tego, w
      ramach Akademii Umiejętności, możesz wziąć udział w seminariach, szkoleniach
      i prezentacjach prowadzonych przez specjalistów na co dzień pracujących w
      tych firmach.

pozdrawiam
      • Gość: Szanowna Studentka Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? IP: *.sgh.waw.pl 24.03.03, 20:56
        Szanowna Studentka o praktykach studenckich slyszala, ale wlasnie rzecz w tym,
        ze to ten 1szy rok a wiekszosc adresowna jest do 3ego roku wzwyz.
        targi- slyszala rowniez, choc zajecia uniemozliwiaja zawitanie tam na chociazby
        godzine.
        dzieki anyway
        pozdrawiam
        • Gość: druga szanowna Re: praca wakacyjna dla STUDENTA? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 25.03.03, 11:09
          Ja też słyszałam. Za friko to już pracowałam w roku akademickim. W wakacje
          chciałabym jednak coś zarobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka