waleczny

(5 wyników)
  • mój znajomy zamiescił dokumentację fotograficzną z wyburzania domu na Walecznych www.reagan.hg.pl/saskakepa.htm
  • Jak w tytule, moj znajomy sprzedaje dwa pokoje z kuchnia do remontu. Pierwsze pietro, spokojna czysta klaka, poludniowe,cena 160 tys. zainteresowani prosze o mejla na zonadorba@wp.pl c.
  • Zastanawiam się dlaczego nikt nie bierze pod uwagę społecznych/naszych kosztów związanych z remontem Francuskiej. Utrudniony dojazd do domu, przejazd z jednego krańca Kępy gdzie mieszkam do drugiego gdzie mieszkają rodzice wydłużony o kilka minut, trudności z dojechaniem do sklepów etc. Dziennie tracę w okolicach jednej godziny mojego życia. Ok ktoś powie że jak się mieszka w mieście to trzeba być przygotowanym na wyrzeczenia, korki, remonty etc. Ktoś inny słusznie powie że trzeba zrobi...
  • poniewaz zaglada tu (jak sie domyslam)sporo mam moze mozecie poradzic dobrego stomatologa dla 8-latka na sakiej kepie ?
  • Czy ktoś może polecić dobrego dentystę na SK? Za przykładowe ceny usług również byłbym wdzięczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się