Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      watykan

watykan

(5 wyników)
    • Wiecie, że Watykan jest właścicielem największej europejskiej sauny gejowskiej? link: W kontekście takich informacji szkoda mi ludzi głęboko wierzących, broniących swoich "pasterzy". Chyba, że to nowa metoda nawracania;)
    • Kiedyś w wątku o krzyżu pisałam o ingerencji Benedykta, ale wówczas żartowałam, przysięgam!!!!! ;) Dziś mi "cenka opadła" i w tej cholernie niewygodnej pozycji na dłużej została, gdy obrońcy krzyża radośnie oznajmili światu, że do Watykanu się wybierają, żeby papieża namówić, by w sprawę budowy pomnika osobiście się zaangażował i skuteczny nacisk wywarł. Oczywiście, zdają sobie sprawę obrońcy, że łatwo przed oblicze Benedykta dostać się nie będzie, wszelako ducha nie gaszą i li...
    • na film Nanni Morettiego? Albo wręcz przeciwnie, podkreśla, że jest o "ludzkich" aspektach. Każdy musi czasem pierdnąć i go kiszki bolą, to też jest "ludzki" aspekt, i wiele jeszcze rzeczy można powiedzieć w tej kwestii, tylko czy w takiej właśnie optyce chcemy być przedstawiani? A zasłużyliśmy? Wydaje się, że nic nie można powiedzieć, bo jak się powie, że atak na KK, to powiedzą, że wszędzie widzą atak na KK, a to jest atak na KK. To odbiera powagę KK, a Watykan milczy. KK ma zbyt wiele do z...
    • www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,10280485,Ofiary_ksiezy_pedofilow_skarza_papieza_do_Trybunalu.html Cieszycie sie? Bo ja tak.
    • Pytam serio, bez prowokacji... Polska czy Watykan ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się