Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      wc

wc

(3 wyniki)
    • Witam Przejrzałem kilkadziesiąt projektów gotowych domów trójpokoleniowych. I nie znalazłem nic dla siebie i mojej rodziny. Nie podobają mi się domy gdzie dla dziadków jest przeznaczona mała część domu, często wyglądająca jak dawne pomieszczenie służby. Owszem projekty te mają najczęściej odrębne kuchnie ale wejścia do budynku najczęściej sa dzielone. Nie zaproponuję rodzicom że zbudujemy dom gdzie oni będą mieli jakieś 45metrów i zero intymności, praktycznie brak możliwości p...
    • Witam serdecznie, szukam opinii na temat w/w projektu - krytycznych i entuzjastycznych :) www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_driada.html Dziekuje z gory!
    • Witam, Jestem po przegladzie projektów gotowych i wizycie u architekta. Obecnie sklaniam sie ku rozwiazaniu dostosowania projektu gotowego do moich potrzeb .Naturalnie wszystko pod kierunkiem architekta. Znalazlem projekt www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php? s=42&powierzchnia_uzytkowa_between=0, ktory spełnia jeden warunek podoba mi się:)-odpowiada i moim gstom i potrzebom. Widzę jednak że ma parę wad.: 1.okno w kibelku wychodzace na atrium 3.dużo okien dachowych (kosz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się