wietnam

(10 wyników)
  • szukam chetnych na wspolny wyjazd trampingowy do wietnamu lub filipin w styczniu/lutym 2013 na okolo 3-3.5 tygodnia. Wyjazd niskobudzetowy (ale bez przesady :) ), nastawiony na zwiedzanie i przemieszczanie sie po kraju. Planowany budzet ok 2000 na miejscu + przelot + wiza Organizacje biore na siebie, mam doswiadczenie w takich wyjazdach. Pozdrawiam, Tomek ta63 - małpa - interia.pl
  • Hej, poszukuje osoby/osob do wspolnej wyprawy ... mam wstepny plan podrozy, jednakze zawsze mozna wprowadzic poprawki, chce jechac na 3 tydodnie - max 4. Nastawiona jestem na zwiedzanie i poznawanie na maxa danego regionu. Nie interesują mnie luksusy .. chce przezyc przygode ... z kims kto jest z duzym poczucuiem humoru, nie bojacy sie wyzwan, odpowiedzialny ... PS mam 35 lat pozdrawiam
  • Planuję podróż do Wietnamu, ok 3 tyg, przełom lipca i sierpnia. Może ktoś się chce przyłączyć - bilet lotniczy to ok 3800, przez Moskwę. Zwiedzanie ale nic na siłę. Męzczyzna 47 lat, średnie doświadczenie (Meksyk, Peru, Boliwia)
  • W listopadzie Finnairem 12-go wylatuję do Bangkoku,a stamtąd /15- go/do Wietnamu na kilka dni i przez Kambodżę powrót do Tajlandii,łacznie 19 dni.Wyjazd indywidualny ,nisko budżetowy.Czy jest ktoś chętny przyłączyć się do przemierzenia tej trasy lub jej części,zawsze to raźniej i taniej zwłaszcza przy noclegu .
  • Wyprawa do Wietnamu termin od 1 kwietnia do 21. Super przygoda, wyprawa trampingowa z polskim pilotem. Plaże, zabytki, tarki ..bliski kontakt z kultura. Są już zdecydowane 3 osoby, dołącz do nas szczegółowy program na mail. Proszę o kontakt na maila joannagorczyca @yahoo.com. Wiecej na www.facebook.com/asiadreamtrips super trasa w dobrej cenie. pozdrawiam Joanna
  • Dwie kolezanki dwadziescia kilka i trzydziesci kilka latek;-)) wybieraja sie w pazdzierniku indywidulanie do Azji. Wyjazd na okolo 3 tyg. Spanie w tanich hotelach, na miejscu chcemy sie przemieszczac czym sie da, nie wykluczamy rowniez przelotow wewnetrznych. Dokladnej trasy jeszcze nie mamy, wszystkie sugestie, porady, rady, opinie z checia przyjmujemy. Poszukujemy 2-4 osob ktore bylyby chetne aby z nami sie wybrac.Zawsze w "kupie" troche razniej i weselej i bezpieczniej;-) Pyt...
  • Szukam chętnych na wspolną włóczęgę po Azji Płd.-Wsch., moim ulubionym regionie świata. Liczę na powtórzenie przez LOT (w środę) super promocji na bilety do Hanoi (niecałe 1400 zł), aż zal byłoby takiej okazji odpuścić. Marzy mi się ponownie chłonąć pełni życia w Azji. Tym razem planuje niespieszne, niskobudżetowe zwiedzanie Wietnamu, Kambodży i Laosu. Wyożyczenie motorka, podziwianie cudów starych cywilizacji, smakowanie wspaniałej azjatyckiej kuchni, również relaks na niebiańskich plażach....
  • Wybieram się w przyszłym roku, dokładny termin do ustalenia ale nie wcześniej niż maj. Inny kierunek też możliwy, ale na własną rękę, biuro podróży odpada. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam.
  • Szukam towarzysza/towarzyszki na wyjazd po 20 października. W grę wchodzą wyjazdy tam gdzie ciepło typu 7+7 lub zorganizowanie samodzielnej grupy do wyjazdu max 4 tygodnie np. Indie-Nepal, Wietnam- Indonezja, itp.
  • Szukamy towarzyszki / towarzysza , na wyjazd do Tajlandii i może „okolic” (Kambodża, Wietnam). Nic na siłę, jeżeli będzie nam się podobało w jakimś miejscu możemy zostać na dłużej. W związku z tym, że jedziemy pierwszy raz do Azji szukamy osoby, która była już w tych rejonach i pomoże wyszukać najciekawsze i najładniejsze miejsca. Póki co jest nas troje: Ja, moja dziewczyna i jej koleżanka. Wszyscy w podobnym wieku. Wylot z Warszawy 13.10.2010r.- 02.11.2010r. Bilet lot...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się