Dodaj do ulubionych

Problem z Windows 2000

IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 20.10.01, 20:31
Mam problem z windows 2000. Mój komputer sam się resetuje po załadowaniu
systemu. Próbowałem usunąć tę usterkę na poziomie sprzętu. Nic to nie dało.
Może ktoś z Was miał podobny kłopot i wie jak go usunąć lub co może być
przyczyną? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Problem z Windows 2000 IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 20.10.01, 22:47
      co masz na mysli piszac "reset"
      • Gość: hawk Re: Problem z Windows 2000 IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 21.10.01, 19:43
        Gość portalu: ? napisał(a):

> co masz na mysli piszac "reset"

tak jakbyś wcisnął przycisk "reset" w komputerze
        • Gość: ¡¡¿¿¿¡¡ Re: Problem z Windows 2000 IP: *.cablered.net.mx 22.10.01, 00:54
          Najlepsze rozwiazanie na tego rodzaju problemy z Winblowsem to:

format c: [ENTER]

Po tego rodzaju naprawie twojego Winblowsa moge Ci zagwarantowc, ze Twój kompu
          bedzi dzialal doskonale.
          • Gość: ? Re: Problem z Windows 2000 IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.10.01, 03:53
            Na dobry poczatek idz do system-advanced-startup and recovery usun ptaszka z
            automatically restart.Reboot i powinno byc dobrze niemniej problem nadal
            istnieje,ale to zabawa na pozniej.
            • Gość: hawk Re: Problem z Windows 2000 IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 22.10.01, 20:50
              Gość portalu: ? napisał(a):

> Na dobry poczatek idz do system-advanced-startup and recovery usun ptaszka z
              > automatically restart.Reboot i powinno byc dobrze niemniej problem nadal
              > istnieje,ale to zabawa na pozniej.

Dzięki, już naprawiłem. Nie wiem jakim cudem, ale błąd ten powodował antywir AVP
              odinstalowałem go i jak ręką odjął.
              Pozdr
    • Gość: olus Re: Problem z Windows 2000 IP: *.krynica.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 11:38
      Ten windows 2000 to jest taka sciema ze ... Tego sie nie opyla kupowac ani
      instalowac chocby Ci za to jeszcze doplacali :) Z windowsem 98 nigdy takich jaj
      nie bylo
      • Gość: Tomek Re: Problem z Windows 2000 IP: 212.160.84.* 29.10.01, 18:29
        Linux rulez!!!
      • Gość: Gromit Re: Problem z Windows 2000 IP: 203.127.102.* 30.10.01, 07:37
        Móglbym dokladnie to samo napisac o Win 98. Jedyna jego "przewaga" to wieksze
        wymagania.
        Win2000 jest super stabilny, a Linux nie jest dla niego konkurencja w
        wiekszosci aplikacji biznesowych sredniego szczebla, które sa zorientowane na
        MS.
        Uzywam Win2000 od roku, z tylko jednym przypadkiem Blue Screen. Win98
        zezlomowalem po 2 tygodniach szarpania sie z tym badziewiem,
        • Gość: nieinfor Re: Problem z Windows 2000 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:07
          mi po paru oknach wiesza się Explorer. menedżer zadań nie chce go wyłączyć więc
          otwieram dowolną Aplikację i udaję Wyloguj, Aplikacja pyta czy zachować zmiany
          ja wciskam cancel i w ten sposób nie muszę logować się od nowa a ekplorer
          zamknięty, bo komenda zakończ zadanie się wiesza.
          ponadto próbowałem zainstalować 14" dodatkowy monitorek, więc podłączyłem starą
          4MB kartę S3 Win2000 znajduje sterownik, informuje, że po zrestartowaniu będzie
          działać... i na tym kończy się mój kontakt z kartą S3... A baaaardzo potrzebuję
          dodatkowego monitorka do palet progr. graficznych :((
          Win2000 uwielbia się resartować podczas działania iMesha.... uff
          NT to było to 2 zawieszenia przez 2 lata, 0 sypnięcia! ale NT mulitmedialność..:
          (
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka