wpisywanie

(4 wyniki)
  • Ponawiam apel do d.p.r., racjonalny, axpert, wafel, pieróg i kto tam jeszcze siedzi przy ul. Pijawskiej - dajcie nam odpocząć od wklejania rankingów, dynamik, cytatów managera roku itp. To forumpowstało z myślą o ludziach którzy doznali mobbingu itp. Uszanujcie to.
  • lub inaczej muszą odejść: pierwszy w kolejności J.K. - Poznań drugi M.K. ROD Poznań T.O. ROD Poznań T.P - ZZS ROD Poznań teraz wasze propozycje
  • jest taka opcja w Alnovie wprowadzenia UWAGI różnej treści, tzn. gdy do kogokolwiek w O-le zgłosi się klient, u którego wprowadzono jakąś uwagę, automatycznie uwaga się wyświetla i trzeba ją tylko odczytac i zrobic (w miarę możliwości) to, co w niej jest zawarte. Mam taki problem- wprowadzono uwagę o treści : klient umówiony do lokaty z ..........(tutaj wskazane dane pracownika), po kilku dniach wchodzę na tego mojego klienta i widzę że uwagi już nie ma a lokatę założył ktoś inn...
  • strajk(4)

ja jestem za strajkiem generalnym zeby wszyscy pracownicy wzieli wtym udział. musimy te osoby co sa na forum pracowników dotrzec u siebie w placówkach i powiedzic o takim strajku innych pracowników . kto jest za takim strajkiem niech sie wpisuje,w placówkach robi sie wyscig szczurów abym ja wykonała plan reszta sie nie liczy .LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE-ZNISZCZY WAS WŁASNA GŁUPOTA-A GDZIE WASZA GODNOSC LUDZKA
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się