Dodaj do ulubionych

PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA

17.07.12, 12:12
Ponawiam apel do d.p.r., racjonalny, axpert, wafel, pieróg i kto tam jeszcze siedzi przy ul. Pijawskiej - dajcie nam odpocząć od wklejania rankingów, dynamik, cytatów managera roku itp. To forumpowstało z myślą o ludziach którzy doznali mobbingu itp. Uszanujcie to.
Obserwuj wątek
    • ukryty_wafel Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 00:42
      A ja apeluje byś przestał bredzić! I co, przestaniesz?
      • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 05:33
        Który mój wpis jest bredzeniem ?
        • ukryty_wafel Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 05:52
          exworker napisał:

> Który mój wpis jest bredzeniem ?

A pierwszy lepszy z brzegu :)

Wiesz Konkurencja? Ja się czasami zastanawiam, czy rzeczywiście, najwieksza karą dla człowieka jest to jak mu Pan Bóg rozum odbiera.... Ty tego jesteś żywym przykładem.
          Pracujesz dla Konkurencji, a wszystko o Banku wiesz boś kiedyś pracował. Odbierasz prawo wypowiadania się każdemu poza tymi, co nie narzekają, nie frustrują. Dajesz placet na mądrość tylko tym, co Ci przytakują i potwierdzają Twoja tezę. A im bardziej ktoś jest opłakanym w swoich opiniach Ty bardziej się z tego cieszysz.
          Wiesz, Przewodniczący Dwojga Nazwisk wydawał mi się do tej pory największym tutaj fantastą. Czekam kiedy np. powie, ze wie lepiej niż ja kim jestem, skąd np. zna moje IP służbowe, jeśli ja pisze z prywatnego Iphona i wreszcie powie co wie, mimo iż ani razu nie powiedział jednego zdania mającego sens i potwierdzającego jego boską wiedzę
          Ty go bijesz na głowę.
          Ty i On macie jedynie prawo się wypowiadać. Reszta ma słuchać i Wam przytakiwac.
          I dlatego Ci mówię, ze chociaż nie wiem jak inni, ale takie apele kneblujace innych możesz sobie wsadzić w d..... panie Konkurencja.
          Konkurencja wobec tego Banku może się tylko ciskać, obrażać i wsciekać.
          Mi ust nie zakneblujesz. Teraz dotarło?

• exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 05:59
            Chłopie wyluzuj, złość piękności szkodzi a chyba byś nie chciał kiepsko wyglądać w gangu ?

Ponawiam pytanie - któy mój wpis jest bredzeniem ?
            • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 06:15
              I jak zwykle zapada cisza, jak pada jakieś konkretne pytanie.

Wiesz czym się różnimy pajacu ? - Ponieważ na mój apel nikt się nie wpisał, przestaję pisać na tym forum - po prostu - tak zdecydowali użytkownicy. Tobie by to nigdy do głowy nie przyszło choć proszono Ciebie i pozostałych pajaców, żebyście dali spokój.
              • ukryty_wafel Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 06:50
                Dostałeś konkretna odpowiedz. Także na Twoje śmieszne pytanie, który to Twój post jest bredzeniem. Natomiast nie wierze byś przestał tu pisać. Jako Konkurencja jesteś niewiarygodny. A umrzesz tu jako Exworker a narodziłsz się jako nowy, już nie Exworker. Zmiana nicka przy zadaniu jakie masz tu do wykonania niczego nie zmieni. :)
                Wiecej nas różni niż Ci się wydaje. I ja za to dziekuje Bogu.
                Ja decyduje sam Komkurencja, i nikt za mnie decydować nie będzie. To nas zasadniczo różni.
                Czekam aż wrócisz pod nowym nickiem :) Tylko styl zmien, bo jest rozpoznawalny :)
                • meritum10000 do wafelka 18.07.12, 07:58
                  Ukryty waflu na pewno umiesz czytać ze zrozumieniem, bo przecież pracujesz w Centrali :)
                  Mam dla ciebie zagadkę! Napisz mi kto powinien wypowiadać się na tym forum i jaki jest cel forum?

Oto pomocny cytat który być może pomoże ci odpowiedzieć na pytania

: "Forum moje kieruję do wszystkich obecnych i byłych pracowników Banku PKO BP SA, którzy doświadczyli mobbingu bądź byli ich świadkami. Forum ma na celu również wspieranie się w trudnych momentach pracy. Trzymajmy się razem, pomagajmy sobie.
                  Życie mamy tylko jedno! "

?
                  • q.p.r Re: do wafelka 18.07.12, 08:43
                    a ja ci powiem ze sie czuje mobbingowany przez zgredka ktory to mnie wyzywa od bycia pracownikiem centrali; czy moge tu o tym napisac i jeszcze dodsac ze sie w banku dobrze czuje czy tez mam do kata spadac
                    • meritum10000 Re: do wafelka 18.07.12, 09:38
                      Wafelku g.p.r jeśli czujesz się mobbingowany przez jakiegoś zgredka, że cię wyzwał od bycia pracownikiem Centrali to jak najbardziej możesz tu pisać! Ja też bym się czuł mobbingowany! To chyba najgorsza obraza jaka mogła ciebie spotkać, przyjacielu!
                  • ukryty_wafel Re: do wafelka 18.07.12, 19:22
                    meritum10000 napisał(a):

> Ukryty waflu na pewno umiesz czytać ze zrozumieniem, bo przecież pracujesz w Ce
                    > ntrali :)

Umiem czytać ze zrozumieniem nie dlatego, ze pracuje w Centrali.
                    Posługuje się żelazną logiką. Mam nadzieje, ze ty tez czytasz ze zrozumieniem.

> Mam dla ciebie zagadkę! Napisz mi kto powinien wypowiadać się na tym forum i ja
                    > ki jest cel forum?

Jest to napisane we wstępie do tego Forum. I jest tam zdanie, mówiące o tym, ze to Forum zaprasza wszystkich byłych i obecnych pracownikow PKO BP, którzy doświadczyli rożnych przykrych spraw. Jest tez zdanie "Forum ma na celu również wspieranie się w trudnych momentach pracy"... I wiesz ja pracuje już w Banku sporo czasu. Wiele widziałem, o czym pisałem wcześniej jako wredny pierog. Sam byłem w tym Banku ofiara mobbingu. I nie tylko w tym. Ale dzisiaj już nią nie jestem, sam sobie pomoglem.. To znaczy ofiarą, i pisze tutaj jako obecny pracownik PKO BP, były pracownik kilku firm po to, by osobom sfrustrowanym, niezadowolonych coś wyjaśnić i pokazać, ze to co doświadczają, to jest efekt nie jakiejś celowej polityki Banku, Prezesa czy Centrali , ale czasami niezdolnych managerow, idiotow (tacy byli, sa i beda) albo maja potężnego pecha, bo WIĘKSZOŚĆ Pracownikow, jest zadowolona z tego, ze tu pracują. Pisze rownież po to by być przeciwwagą wobec tych, którzy tu piszą ze złej woli, którzy tu manipulują nastrojami by wyłudzić interesujące ich informacje.
                    Dlatego sadze, ze na tym Forum może pisać każdy, kto chce. Jeśli ktoś chce, można z tego Forum zrobić forum prywatne i wtedy bedą tu pisali tylko Ci, co chcą narzekać.
                    >
                    > Oto pomocny cytat który być może pomoże ci odpowiedzieć na pytania
                    >
                    > : "Forum moje kieruję do wszystkich obecnych i byłych pracowników Banku PKO BP
                    > SA, którzy doświadczyli mobbingu bądź byli ich świadkami. Forum ma na celu rów
                    > nież wspieranie się w trudnych momentach pracy. Trzymajmy się razem, pomagajmy
                    > sobie.
                    > Życie mamy tylko jedno! "

No widzisz. Problem w tym, ze ludzie, którzy autentycznie maja czasami w tym Banku przerabane, oczekują, ze ktoś za nich rozwiąże ich problemy: dadzą podwyżkę, wywala dyrektora czy naczelnika łobuza, czy zmniejsza im plany i podwyższa im uposażenie.
                    I tak dalej i tak dalej. To co ja pisze jest może ułomną, może niedoskonałą próbą wytłumaczenia, ze niestety bez podjęcia czasami bardzo odważnych działań, akcji, nikt im nie pomoże. Pokazałem np. Jak to wyglada dzisiaj. Przyznaje, iż bezskutecznie. Próbowałem np. Zachęcić do informowania nawet anonimowo o patologiach - nie wiem kto to zrobił. Pisałem wiele by coś zmienić tam, gdzie ludzie czuja się skrzywdzeni - i powiem z ręka na sercu, ze zakrzyczany, przez tych, co tu starają się wiele osób zmanipulowac i być wykladnia jedynej prawdy (ich prawdy) ze przestało mi zależeć. Zagladam tu od czasu do czasu. Ja nie odbieram nikomu prawa wypowiadania się tutaj. Dlatego odpowiadam - każdy ma prawo wypowiadać się tutaj, bo wszystkie patologie, w każdej korporacji są skutkiem bardzo wielu zjawisk, przyczyn i zdarzeń. Oraz wielu ludzi, którzy doskonali nie są...

Czy ta odpowiedz Cię zadowala?
                    Mogę pisać dalej?

>
                    > ?
              • alma590 Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 20.07.12, 00:59
                exworker napisał:

> I jak zwykle zapada cisza, jak pada jakieś konkretne pytanie.
                >
                > Wiesz czym się różnimy pajacu ? - Ponieważ na mój apel nikt się nie wpisał, prz
                > estaję pisać na tym forum - po prostu - tak zdecydowali użytkownicy. Tobie by t
                > o nigdy do głowy nie przyszło choć proszono Ciebie i pozostałych pajaców, żebyś
                > cie dali spokój.

www.youtube.com/watch?v=xx8q0YggEfI
    • meritum10000 Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 07:50
      Exworker do Twojego apelu przyłącza się zapewne decydująca większość pracowników, którzy mają problem przetrwać do kolejnego miesiąca z powodu niskiej pensji. Wybacz im, ale albo nie mają czasu tu napisać, bo wyrabiają plany sprzedażowe albo się boją tu napisać.

Apeluje natomiast do ukrytego wafla, aby już teraz zszedł do kanałów i zaczął się ukrywać przed sfrustrowanymi pracownikami ! :)
      • ukryty_wafel Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 18.07.12, 19:25
        meritum10000 napisał(a):

>
        > Apeluje natomiast do ukrytego wafla, aby już teraz zszedł do kanałów i zaczął s
        > ię ukrywać przed sfrustrowanymi pracownikami ! :)

Ja się nie boje sfrustrowanych pracownikow :-) Może trudno w to uwierzyć, ale tak jest.
        Nie boje się nikogo. A apele tego typu do mnie ńie trafiają. Do mnie trafiają tylko fakty i racjonalne argumenty! Ciagle to powtarzam. I nic....
        • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 19.07.12, 09:34
          To po cholerę zaśmiecasz to forum skoro i tak nie przyjmujesz żadnych argumentów ? Nie czas wziąć się do jakiejś pożytecznej pracy ? Może pozyskaj w tym czasie jakiego klienta dla banku albo chociać posprzątaj korytarze.
          • ukryty_wafel Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 19.07.12, 20:57
            Konkurencja napisała:

> To po cholerę zaśmiecasz to forum skoro i tak nie przyjmujesz żadnych argumentó
            > w ?

A po cholerę Ty piszesz mimo, iż się już kilka razy żegnałeś z tym Forum?
            Konkurencja, siedzisz tu od rana do wieczora cały dzień i jeszcze podobno dobrze Ci płacą, za wspaniałą pracę jaką teraz masz i plujesz na swojego poprzedniego pracodawcę?
            Jesteś niewiarygodny Konkurencja - NIEWIARYGODNY- napisałem dużymi literami byś to wreszcie przeczytał ze zrozumieniem.
            Ja napisałem - przyjmuję fakty i argumenty RACJONALNE - Twoje są urojeniami.
            Capisce?!

> Nie czas wziąć się do jakiejś pożytecznej pracy ?

Ja tu w odróżnieniu od Ciebie nie pracuję. To co w tym zdaniu napisałeś, jest tzw. freudowską pomyłką. To, że Ty ukrywasz fakt tego, iż tu zawodowo piszesz dla Konkurencji tak w nerwach czasami właśnie ludzie ujawniają. Ja w czasie pracy nie mam czasu pisać, czasami jak mam chwilkę, to zajrzę, coś skrobnę z iphona prywatnego, bo np. czekam na gościa lub któregoś z pracowników Banku... Ale Ty tu siedzisz i egzystujesz.
            Ci co pracują nie mają tyle czasu tu siedzieć co Ty - wcale się nie dziwię, że lubisz swoją pracę.

> Może pozyskaj w tym czasie jakiego klienta dla banku albo chociać posprzątaj korytarze.

Możesz mnie obrażać i obrażać każdego, kto myśli inaczej niż Ty. Możesz opluwać, nazywać parę tysięcy ludzi jak chcesz. Każde złe słowo pod adresem innych tylko źle świadczy o Tobie.
            Ktoś kto tak wyżywa się na innych nie mając zielonego pojęcia z kim rozmawia, jest ludzką miernotą.

Nie masz zielonego pojęcia kim jestem. Nie - nie jestem pracownikiem służb sprzątających (sprzątają u nas fajni, prości ludzi, z firm wynajętych z zewnątrz Banku), ale w odróżnieniu od Ciebie nie uważam sprzątania za coś godnego pogardy jak to pokazujesz. Ja się z kilkoma sympatycznymi Paniami sprzątającymi zaprzyjaźniłem - są fajni, cieszą się z pracy bo mają ją chociaż jest nie najlepiej wynagradzana. Są bardzo uczciwi. Ich praca jest ciężka - sprzątają często jak inni już idą do domu, czasami sprzątają przed przyjściem innych. Zawsze gdzieś z boku, skromni i bardzo życzliwi...

Co do mojej pracy pozostanie ona tu tajemnicą. Natomiast mogę Ci powiedzieć, że w międzyczasie, kiedy Ty tutaj ujadałeś jako przedstawiciel Konkurencji, ja pomagałem kilku pracownikom nie stracić Klienta, zatrzymać go i jeszcze mu pomóc. Udało mi się też zarobić dla Banku parę złotych i oszczędzić kolejne. Pomogłem kilkunastu pracownikom w całej Polsce. I chociaż było ciężko, uważam ten dzień z bardzo udany.

Cieszy mnie bardzo, że jesteś już byłym pracownikiem naszego Banku... bardzo się cieszę.
            :-)
            • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 19.07.12, 21:14
              Ok, masz we wszystkim rację, dasz teraz nam spokój ?
              • q.p.r Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 20.07.12, 07:24
                posluchaj kolo, nie ma zadnych NAS;jestesmy my pracownicy banku i ty tchorzy, ktory przy pierwszych trudnosciach zwial gdzie pieprz rosnie i teraz tu za psychianalityka robi; ludzie w banku maja swoje problemy i jak widze ty nic o nich nie wiesz, wiec jak z banku spadles to teraz sie do nas nie przylaczaj
                • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 20.07.12, 07:59
                  Oczywiście masz rację.
                • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 20.07.12, 08:04
                  Przyznaję rację po raz drugi i przyznaję się, że jestem tchórze.

Co do przyłączania się to chyba masz problem, to forum powstało z myślą o takich jak ja - o czym mówi sama nazwa założyciela i wątep przewodni. Ja byłem mobbingowany. Natomiast Ty tu niewiedzieć czemu atakujesz wszelkie przejawy niezadowolenia. Więc jeżeli ktoś tu jest gościem to sfora z Pijawskiej a nie ja - to moje miejsce.

Aha, przyznaję CI rację we wszystkim co napisałaś, piszesz lub napiszesz.
            • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 19.07.12, 21:21
              Jeszcze raz powtarzam - masz we wszystkim rację, ale daj już spokój, zalaliście to forum jak zaraza.

Tak, pracuję dla konkurencji - płacą mi od słowa, dlatego używam krótkich, wtedy więcej zarabiam na zdaniu.

Tak, jestem niewiarygodny bo źle piszę o byłym pracodawcy z góry skazuje mnie na bycie niewiarygodnym. I tu przyznaję Ci rację.

Tak, mam złą pracę - mam czas na śniadanie, forum, pójść za potrzebą a nawet iść na fajkę z Prezesem. Fatalna to praca w porównaniu do biegania w pko po klientach z jęzorem u pasa i debilami z Pijawskiej nad sobą. I tu też masz rację.

Mam rację, że Cię zadowiliłem co powinno kończyć naszą dyskusję. Teraz z czystym sumieniem możesz się przenieść na inne forum.
              • alma590 Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 19.07.12, 21:33
                A w kogo będziesz wówczas walił ?
                ;(
                • exworker Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 19.07.12, 21:38
                  No trochę będzie mi żal tych rankingów, wyzywania od świstaków, urojeń prześladowczych, że pracuję u konkurencji i innych zabawanych gadżetów. No ale cóż, poświęcę się.

Toobie również przyznaję rację we wszystkim - przekonałaś mnie. I tym myślę kończymy dyskusję.
                  • alma590 Re: PONAWIAM APEL - WPISUJCIE SIĘ KTO ZA 19.07.12, 21:42
                    No a kogo będziesz obdarzał swoim ulubionym słownictwem :debile , kretyni, czekiści. naziści itp. itd. ? <
                    ;(
                  • ukryty_wafel Konkurencja - smutna wiadomość dla Ciebie 20.07.12, 00:31
                    Im bardziej będziesz tu mnie wyrzucal, obrazal czy zachęcał by mi zakneblowano usta, tym bardziej tu będę. Masz przerąbane :-)
                    Jestem uparty. I nikt nie będzie mi mówił co mam robić czy tu pisać. A napewno tak mierny mały człowiek jak Ty. Więc przestań tu apelować, zachęcać. Era gdy na tym forum rządzą malkontenci i frustraci czyli mniejszość w tym Banku minęła.
                    A Ty Konkurencja możesz tu sobie pisać co chcesz. W końcu do nawet największego glaba dociera, ze nikt mu nie wierzy. Konkurencja - naucz się znaczenia słowa Niewiarygodny.
                    Dobranoc
                    • exworker Re: Konkurencja - smutna wiadomość dla Ciebie 20.07.12, 05:25
                      Oczywiście masz rację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka