wronki

(2 wyniki)
  • Wiem, że takich próśb było na forum sporo i niektóre z nich wywołały sporą burzę, ale tym razem zapewniam, że sprawa jest poważna i nie jest to żadna próba wyłudzenia pieniędzy. W Radomiu mieszka z rodzicami trzyletni, bardzo chory chłopiec. Filipek cierpi na bardzo rzadką odmianę aplazji szpiku kostnego - zespół Fanconiego. Podobno jest kilka takich przypadków w Polsce. Bardzo cierpi, przyjmuje sterydy i nadal choruje. Pominę szczegóły. Wymaga przeszczepu szpiku i dawca znalazł się w USA. Op...
  • Chciałam ogłosić z wielką radością - Bartek ma dziś pierwsze urodziny. Hurrra!!! Dokłądnie rok temu zaczęła się jego wędrówka po tym świecie. Pamiętam wszystko tak dokładnie, nawet pogoda była taka jak dziś. Teraz jest prawie 11. Tamtego dnia siedziałm juz od godziny na porodówce, w osobnej sali - rodzinnej - z podpięta kroplówą w stanie absolutnej błogości i przerażenia z powodu niewiadomej przyszłości. Nawet szpitalna koszula mi tak strasznie nie przeszkadzała. Pani położna próbowała mnie z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się