Forum Regionalne Świętokrzyskie Kielce
ZMIEŃ
      wybory 2010

wybory 2010

(15 wyników)
    • W Kielcach :po szklanie i na głosowanie. Trzeźwy wybór po poprawinach.!
    • [i]Ważne! ... Na kartach do głosowania na dole wydrukowana jest informacja, jak głosować.[/i] Czy gazeta byłaby kontent gdyby na kartach do głosowania była jeszcze wskazówka na kogo głosować?
    • Z checia przyjde i zadam parę pytań.
    • Uważam, że warto głosować na Pana Premiera Andrzeja Leppera w wyborach prezydenckich. Jest to bardzo dobry kandydat, człowiek doświadczony i obyty w polityce. Na Pana Leppera zawsze można liczyć. Zadba o Polskę i naprawi błędy Tuska i Pawlaka. Najbardziej zadowoleni będą Polscy rolnicy, których obecny rząd doprowadził do nędzy i ubóstwa.
    • milo jest od rana przeczytac cos optymistycznego co prawda nic z rzeczywistoscia nie majace wspolnego ale zawsze to robi dobrze - optymizm plus kawa dobrze mnie nastaja
    • Rada miasta to nie mieejsce na koalicje. Tek oalicje polegaja jedynie na tym za ile kto sie sprzeda
    • To zbyt trudne zadanie a szczegolnie dla starszych osob.Wiedza to podstawa.
    • Te wybory będą inne. Prawda, do kampanii merytorycznej jeszcze daleko. Ludzie jednak tym razem chyba spojrzą inaczej. Może czas na wymianę pokoleń...
    • A czemu tu się dziwić ? Już raz tak zagrał niejaki Zdzisław S. i w nagrodę dostał po wyborach od Wojtka L. apanaże. Jakie to żałosne.
    • Jak Trwoga to Lubawski trzęsie gaciami,a gdyby go wybrali to odwróci się plecami i powie ... pocałuj mnie !!! ot taki lizus .
    • Nie tylko partyjni koledzy widzą, że nic ich wybrańcy nie zrobili. Ani dla miasta i regionu, ani dla partii. ---- Wyborcy też to widzą!
    • Jeśli rotę śpiewali tylko starsi członkowie to autor artykułu albo był na innej konwencji, albo celowo kłamie. Także prosiłbym nie czepiać się ludzi młodych, którzy również śpiewali.
    • Widzę,że wszystkie poważne partie mają wuela dosyć!!!! Bardzo jestem ciekaw czy Kielczanie (dla KTÓRYCH mam Wielki Szacunek po ostatnich wyborach!!!) też mają dosyć pseudo-wizji tego pana!!! P.S. Czas chyba odszczekać na Rynku moje "pomówienia" Kielczan,że są Homosovetikus!!! Ale zrobię to wieczorem, bo mi trochę wstyd!
    • Chyba coś się porypało dziennikarzom. Grzegorz Świercz raz jest vice prezesem PSL drugi raz PO. Raz promuje Kowalczyka, drugi raz sam kandyduje. Może zamiast przyjmować do pracy w redakcji absolwenta Akademii Świętokrzyskiej (ksywa kopiuj / wklej) byłoby lepiej wziąć kogoś po gimnazjum kto umie sam cokolwiek napisać?
    • Bufon Lubawski pokazuje gdzie ma wyborców. Przecież on zawsze najmądrzejszy, a to będzie Kielczan uczył jak po europejsku parkować, bo był i widział, a to nas refleksją na temat sztuki wysokiej przez duże W zaszczyci, bo płyty w domu ma, a to znowu pokaże jaki pan z niego ważny, nie będzie się wdawał w pyskówki ze swołoczą, co śmiała z nim w szranki stanąć. A co? Ma się swoje zasady niewzruszone! Niechże on w przyszłości taką niezłomność u siebie w domu praktykuje, bo Kielczanie mają już dość...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się