Forum Regionalne Mazowieckie Radom Radom
ZMIEŃ
      wybory 2010

wybory 2010

(4 wyniki)
    • Kocham Radom do boju!
    • Długo nie zabierałem głosu w tym bagnie wzajemnych pomówień, wyzwisk i obelg, ale nadszedł czas na dokonanie rzetelnego podsumowania rządów Prezydenta Andrzeja Kosztowniaka. Na wstępie powiem, że nie zawiodłem się. Nareszcie Radom otrzymał prawdziwego gospodarza o szerokich horyzontach myślowych oraz dalekowzroczności politycznej i gospodarczej. Wszystkie czteroletnie dokonania tego lokalnego męża stanu będę publikował sukcesywnie, aż do 21 listopada. Postaram się, aby jego rządy pr...
    • Czekam na opinie i oceny. Przedewszystkim licze na 22000 ludzi pozostajacych bez pracy dzięki beznadziejnej kadencji PIS w Radomiu
    • Już widać , że rok 2010 r. to rok wyborczy.Będą wybory prezydenckie na jesieni i wybory samorządowe!Szykuje się w najbliższych miesiącach najazd polityków na Radom.Od lewicy po prawicę.Już 13 stycznia w Radomiu był Tomasz Nałęcz.Tak ten Nałęcz co był posłem w latach 2001-2005 z ramienia SLD-UP co nic dla Radomia nie zrobił podczas 4 letniej kadencji.Spotkanie było w kameralnej salce na ul.Żwirki Wigury widać SDPL się boi kandydata prezentować na większej sali w Radomiu.Frekwencj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się