Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      wykonawcy

wykonawcy

(7 wyników)
    • Witajcie! Bardzo chciałabym mieć te piosenki na płycie, ale niestety nie znam wykonawców ani tytułów tylko fragmenty piosenek. 1. "pada śnieg, puszysty śnieg, mamo spójrz na świat......" 2. "ciągle pada śnieg, niech zasypie nas, całkiem miło jest w ten zimowy świąteczny czas.." 3. "ale kto wie czy za rogiem nie stoją anioł z Bogiem..." jeśli któraś z Was zna tytuły lub wykonawców proszę napisać. Bede bardzo wdzięczna. Pozdrawiam i życzę wesołych i pogodnych świat!!!
    • Hej! Nie jednej już pomogłyście, a ja teraz szukam piosenki, która podobała mi się.. parę miesięcy temu. Non stop puszczali ją w radiu (RMF FM słucham). Polski wykonawca, głos męski, na pewno nie melancholijna ballada, raczej szybki rytm, ale fajne słowa i o to mi chodzi. Jestem kiepska w muzyce więc pamiętam tylko urywki, pojedyncze słówka, ale może coś podrzucicie? Podejrzewałam, że to Szymon Wydra ale poszukałam jego utworów na YouTubie i nic mi nie pasowało... Pamiętam słowa: "weź mni...
    • w tą niedzielę Julia Kamińska tańczyła walca angielskiego do fajnej melodii tanieczgwiazdami.plejada.pl/44,15080,1,finalowy_walc_angielski_julii_kaminskiej,1,wideo_detal.html może wiecie czyje to jest?
    • ja mam czasami wrazenie, ze moj zawod jest tak niekiedy odbierany ;) nie chodzi mi o konkretnych pracownikow, ktorzy - ja wszedzie - moga dobrze lub zle pracowac, zaslugiwac na swoja pensje, badz nie, ale o cale zawody, ktore uwazanie sa za "nie-do-konca-potrzebne", a wykonujacy te zawody za darmozjadow. ja mam mieszane uczucia w stosunku do przeroznych "korporacji". glownie dlatego, ze jest ich tak wiele, pracownikow w nich i zawodow tez, i tak naprawde to nie mam pojecia, czym oni sie...
    • w której spiewaja mnisi , leciała przed paroma minutami w eremefie chciałabym jej jeszcze posłuchać, ale w głowie niestety mam pustke, nie mogę skojarzyć kto to śpiewa leciało jakos- domine patri.. a potem jest głos kobiecy po francusku
    • Leciało mniej więcej tak "Wszystko jedno jak będzie,miłośc znajdziesz wszędzie..." I to wszystko na co stać dzisiaj moje zwoje mózgowe:)
    • Pytam się tu bo tu duży ruch i na pewno mi coś doradzicie. W moim bezpośrednim sąsiedztwie budują autostradę. Generalnie jest to koszmarne utrudnienie życia ale trudn,o kiedyś to trzeba zrobić. Niestety wczoraj zaczęli kopać na drodze przy której stoi mój dom wykopy pod kanalizacje i jakiś odpływ wody z autostrady. Oznacza to wykop na głębokość około 6 m wgłąb. Panowie mają bardzo ciekawą technikę - a mianowicie wbijają za pomocą łyżki koparki na chama w ziemię takie wielkie metalowe ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się